search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:11
MENU CLOSE

Πράσινο… ντελίριο στην άφιξη του Χεζόνια- Έδιωξε εκατοντάδες οπαδούς η αστυνομία (Video)

25.02.2021 16:36
«Βόμβα» μεγατόνων από Παναθηναϊκό: Δικός του ο Κροάτης σταρ του NBA, Χεζόνια!  - Media

 

Το απόγευμα της Πέμπτης (25/02) ο Μάριο Χεζόνια έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και ετοιμάζεται να μπει στη… μηχανή των πρωταθλητών Ελλάδας για να αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ποιος κορωνοϊός;

Η άφιξη προκάλεσε ντελίριο στις τάξεις του κόσμου με πάνω από 700 οπαδούς των «πράσινων» να δίνουν δυναμικό παρών στο «Ελ.Βενιζέλος» , παρά τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας.

Στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» τον περίμεναν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού», με τους οποίους είχε τις πρώτες κουβέντες κατά την άφιξή του στη χώρα μας.

Όπως αναφέρει το sdna.gr ο «Super Mario»΄έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από τον κόσμο στο αεροδρόμιο. Πάνω από 700 φίλοι των πρωταθλητών Ελλάδας περίμεναν τον Κροάτη φόργουορντ, για να τον υποδεχτούν και να τον αποθεώσουν και να τον βάλουν στο… κλίμα της νέας του ομάδας. Άλλωστε το όνομα του Χεζόνια έγινε πολλές φορές σύνθημα στα χείλη των «πράσινων» οπαδών, μετατρέποντας σε… Λεωφόρο το «Ελ. Βενιζέλος» για χάρη του.

Οι οπαδοί των «πράσινων» είχαν ετοιμάσει και ένα μεγάλο πανό για χάρη του 26χρονου άσου. «Welcome Home Super Mario» (Καλώς ήρθες σπίτι Σούπερ Μάριο) έγραφε χαρακτηριστικά, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να δείχνουν με το… καλημέρα την λατρεία τους στον πρώην άσο των Ματζικ, των Νικς και των Μπλέζιερς.

Πέραν του πανό, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ετοίμασαν μία ακόμα έκπληξη στον Χεζόνια, καθώς του έφεραν μια τούρτα για τα 26α γενέθλιά του, καθώς και μία μπλούζα, δώρα τα οποία ήταν ανήμερα της άφιξής του στην χώρα μας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:11