search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:00
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί

25.03.2010 08:30
Μη χάσετε το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί  - Media

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ το ΠΟΝΤΙΚΙ με ένθετο ένα ακόμη φύλλο του ΒΙΒΛΙΟΠΌΝΤΙΚΑ. ΣΤΟ «εθνικά εορτάζον»  ΠΟΝΤΙΚΙ η πρώτη σελίδα είναι ολόκληρη ένα ακόμη σκίτσο που σχολιάζεται με καυστικό τρόπο η πολιτική επικαιρότητα.  Η Μέρκελ, η ευρωβοήθεια, το λάβαρο της ανεξαρτησίας που έχουμε υψώσει, οι κερδοσκόποι  και ο Γιώργος πρωταγωνιστούν στο πρωτοσέλιδο σκίτσο του «Π».

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ το ΠΟΝΤΙΚΙ  με ένθετο ένα ακόμη φύλλο του ΒΙΒΛΙΟΠΌΝΤΙΚΑ. ΣΤΟ «εθνικά εορτάζον»  ΠΟΝΤΙΚΙ η πρώτη σελίδα είναι ολόκληρη ένα ακόμη σκίτσο που σχολιάζεται με καυστικό τρόπο η πολιτική επικαιρότητα.  Η Μέρκελ, η ευρωβοήθεια, το λάβαρο της ανεξαρτησίας που έχουμε υψώσει, οι κερδοσκόποι  και ο Γιώργος πρωταγωνιστούν στο πρωτοσέλιδο σκίτσο του «Π».

ΣΤΟ κεντρικό θέμα με τίτλο «Μας “σώζουν” χωρίς να πληρώσουν – και στο βάθος ΔΝΤ» θα βρείτε τα πάντα για το παζάρι «διάσωσης» της ελληνικής οικονομίας στις Βρυξέλλες, την ώρα που η κυβέρνηση έχει επιβάλλει στα μέλη της σιωπητήριο για τις κινήσεις και τις παρασκηνιακές επαφές του Παπανδρέου, προκειμένου να μην υπάρξουν υπέρμετρες προσδοκίες, λόγω της σύγχυσης που κυριαρχεί. (Σελ. 4-5-9)

ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ στην κυβέρνηση, «σιωπηλό» γκάλοπ στη ΝουΔούλα, όπου στο πλαίσιο της «αυτοκάθαρσης» σιγοψήνονται διαγραφές και αποφασίζεται δια… ερωτηματολογίου η τύχη περίπου 20 στελεχών και πρώην υπουργών. (Σελ. 10-11)

«ΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙΣ» είναι η ενδέκατη εντολή που δεν έδωσε ο Μωυσής αλλά προσπαθεί να δώσει η Εκκλησία , κηρύσσοντας… τζιχάντ κατά της φορολόγησής της και αφήνοντας τον Ιερώνυμο να φυλάει το…παγκάρι. (Σελ. 22)

ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑRFIN: Όλο το ρεπορτάζ για τη μήνυση του Ιδρύματος Ντυνάν κατά της Marfin του Ανδρέα Βγενόπουλου, με την κατηγορία της «διακεκριμένης εκβίασης». (Σελ.23)

ΑΚΟΜΗ, άρθρο του Αλέξη Μητρόπουλου με θέμα «Μετανάστες και Ασφαλιστικό». (Σελ.46-47)

ΕΠΙΠΛΕΟΝ μη χάσετε το ένθετο «Βιβλιοπόντικας» που κυκλοφορεί… εθνικά υπερήφανος, μαζί με τις νέες κυκλοφορίες και τις έγκυρες παρουσιάσεις βιβλίων, όπως κι ένα πασχαλινό διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και μια συνέντευξη με τον Πέδρο Χουάν Γκουτιέρες. Και όπως θα έλεγαν οι πρόγονοί μας αν ζουσαν σήμερα : «Zhtw h epanastash tou 1821. Zhtw h eleu8eria!».

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «Ποντίκι ART» με εξώφυλλο τον πληθωρικό Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που δηλώνει: «Αριστερός είμαι, όχι… μαλάκας» και τα λέει έξω από τα δόντια για το τραγούδι και την κρίση του, την νύχτα, τους συναδέλφους του, τις συνεργασίες που δεν θα ήθελε να επαναλάβει, την πολιτική και τους παπάδες.

ΤΕΛΟΣ, χωρίς άλλη οικονομική υποχρέωση… Συνεχίζεται η προσφορά του «Π», τα «Πολιτικά Κείμενα», με κλασσικά έργα που καθόρισαν την πολιτική σκέψη. Στην Αθήνα κυκλοφορεί η «Ελληνική Νομαρχία» Ανωνύμου του Έλληνος και στην επαρχία η «Ουτοπία» του Τόμας Μουρ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:59