search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:13
MENU CLOSE

Τι λένε στο Κίνημα Αλλαγής για τις δημοσκοπήσεις των υποψηφίων αρχηγών

26.02.2021 07:03
Λοβέρδος στο topontiki.gr: Το Κέντρο ανήκει στο ΠΑΣΟΚ - Ή θα δυναμώσουμε ή θα μας συνθλίψουν  - Media

 

Την ικανοποίησή τους για τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Opinion Poll σε ό,τι αφορά την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής δεν κρύβουν οι συνομιλητές του.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση τον Ανδρέα Λοβέρδο επιλέγουν με 28,5% οι ερωτηθέντες και με 36,7% οι προερχόμενοι από τον χώρο του Κινήματος Αλλαγής- δεν κρύβουν οι συνομιλητές του, πηγαίνοντας μάλιστα ένα βήμα παραπέρα.

«Το καλό της παράταξης πρέπει να αποτελεί πρόταγμα. Και επειδή προφανώς αποτελεί για όλα τα στελέχη, χρειάζεται ανάληψη πρωτοβουλιών. Θα είναι ολέθριο για το κόμμα αν παγιωθεί η στασιμότητα. Εάν δεν αντιδράσουμε δυναμικά και γρήγορα, η παράταξη θα φτάσει σε σημείο χωρίς επιστροφή», λένε, προσθέτοντας μάλιστα με νόημα ότι «αυτό κανείς δεν το θέλει και κανένας δεν έχει δικαίωμα να το προκαλέσει». 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:12