search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:32
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Μοναχές έσπασαν το lockdown για να συμμετάσχουν σε… εξορκισμό (Video)

26.02.2021 14:39
Κορωνοϊός: Μοναχές έσπασαν το lockdown για να συμμετάσχουν σε... εξορκισμό (Video) - Media
 
Μπορεί η πανδημία του κορωνοϊού να έχει υποχρεώσει τις απανταχού κυβέρνησεις να θέσουν αυστηρούς περιορισμούς στις μετακινήσεις των πολιτών, ωστόσο, δεν στάθηκαν εμπόδιο σε δύο καλόγριες να ταξιδέψουν προκειμένου να συμμετάσχουν σε τελετή εξορκισμού.
 
Σύμφωνα με τον Independent, δύο μοναχές, η πρεσβυτέρα Άιριν Γκίμπσον και η μοναχή Αν Μαρί, ταξίδεψαν στην Ιρλανδία από το Κορκ στο Δουβλίνο, μια απόσταση πάνω από 500 χιλιόμετρα για να παρεβρεθούν σε εξορκισμό στο πάρκο Χέρμπερτ, αγνοώντας τους περιορισμούς στις μετακινήσεις που έχει θέση η ιρλανδική κυβέρνηση.
 
Οι δύο καθολικές μοναδές ανήκουν στο Τάγμα των Αδελφών Καρμελιτών του Αγίου Προσώπου του Ιησού και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, συμμετείχαν μαζί με άλλα 70 άτομα σε τελετή εξορκισμού για να φύγουν τα… δαιμόνια από την Ιρλανδική Βουλή στις 8 Δεκεμβρίου του 2020, με τη χώρα σε πλήρες lockdown.

O πάτερ Τζιάκομο Μπαλίνι που ανήκει στην Κοινωνία Αντίστασης του Αγίου Πίου έρανε με αγιασμό το κυβερνητικό κτίριο και έδωσε εντολή στο σατανά να εγκαταλείψει το μέρος, λέγοντας, μάλιστα στους συγκεντρωμένους ότι «δεν υπάρχει ανθρώπινη δύναμη που να απαγορεύσει τη Θεία Λειτουργία».
 
Σημειώνεται ότι οι δύο καλόγριες που ίδρυσαν το μοναστήρι, δέχθηκαν ενημέρωση έξωσης από την κομητεία του Κορκ το 2019 για παραβίαση του πολεοδομικού σχεδιασμού της περιοχής, καθώς τα οικήματα που βρίσκονται στο σημείο χτίστηκαν χωρίς άδεια.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:32