search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:39
MENU CLOSE

Ρώσοι διπλωμάτες έφυγαν από τη Βόρεια Κορέα σπρώχνοντας βαγονέτο – Είχαν και τα παιδιά τους μαζί (Video)

26.02.2021 16:00
Ρώσοι διπλωμάτες έφυγαν από τη Βόρεια Κορέα σπρώχνοντας βαγονέτο – Είχαν και τα παιδιά τους μαζί (Video) - Media

 

Μια απίστευτη περιπέτεια πολλών… χιλιομέτρων έζησαν κάποιοι Ρώσοι διπλωμάτες μαζί με τα παιδιά τους.

Διήνυσαν μια τεράστια απόσταση από τη Βόρεια Κορέα μέχρι τα σύνορα με τη Ρωσία, προκειμένου να φύγουν από τη χώρα του Κιμ Γιονκ Ούν. 
Η Βόρεια Κορέα διατείνεται ότι είναι η χώρα με μηδενικά σχεδόν κρούσματα κορωνοϊού, τον τελευταίο χρόνο όμως έχει κλείσει τα σύνορα της στους πάντες, οι συγκοινωνίες έχουν σταματήσει όπως και οι μετακινήσεις από νομό σε νομό της χώρας. 

Κάποιοι Ρώσοι διπλωμάτες έπρεπε να επιστρέψουν στη χώρα τους, αλλά τρόπος δεν υπήρχε. Πήγαν λοιπόν με ειδική άδεια με ένα άδειο τρένο μέχρι ένα σημείο και από κει για να φτάσουν στα σύνορα, φόρτωσαν σε ένα βαγονέτο τις βαλίτσες και τα παιδιά τους και σπρώχνοντας έφτασαν μέχρι τη Ρωσία. Το ταξίδι με το τρένο διήρκησε 34 ώρες και από κει και μετά με τα πόδια με το βαγονέτο.

Το Ρωσικό υπουργείο εξωτερικών μάλιστα έκανε ειδική αναφορά στο εγχείρημα αυτό και με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: ««Από τη στιγμή που τα σύνορα παραμένουν κλειστά εδώ και πάνω από ένα χρόνο κι έχουν σταματήσει οι μετακινήσεις των επιβατών, χρειάστηκε ένα μακρύ και δύσκολο ταξίδι για την επιστροφή στα πάτρια» 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:35