search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:00
MENU CLOSE

Τόνια Σωτηροπούλου και Σταύρος Σβήγκος στο σπίτι των Roomies στο Mega

27.02.2021 11:05
Τόνια Σωτηροπούλου και Σταύρος Σβήγκος στο σπίτι των Roomies στο Mega - Media

 

Το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ αποκαλύπτει αξέχαστες στιγμές από την καριέρα της και άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής.

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 17:10 η Κατερίνα, η Ντορέττα και η Μαρία υποδέχονται την δημοφιλή ηθοποιό, Τόνια Σωτηροπούλου.

Στην παρέα των «Roomies» έρχεται ο ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος και σχολιάζουν την επικαιρότητα, σεφ..άρουν στην κουζίνα με την Ελένη Ψαραύτη και με τη βοήθεια της ετοιμάζουν πίτσες για το Σαββατόβραδο.

Φορούν τα αθλητικά τους και δοκιμάζουν τις νέες τάσεις γυμναστικής, κάνοντας ασκήσεις stretching με τη βοήθεια της γυμνάστριας Ειρήνης Μαρσέλου.

Βανέσα Αδαμοπούλου στην παρέα των Roomies

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 17:10 οι «Roomies» καλωσορίζουν τη Βανέσα Αδαμοπούλου και στήνουν το δικό τους πάρτι με αγαπημένα τραγούδια.

Στη συνέχεια πίνοντας καφέ συζητούν χαλαρά με την Πωλίνα και σχολιάζουν όλα τα τηλεοπτικά νέα.

Στην παρέα των «Roomies» έρχεται ο κτηνίατρος Λάζαρος Καρανάσιος και μας δίνει οδηγίες για όλα όσα πρέπει να ξέρουμε, φέρνοντας ένα κατοικίδιο στο σπίτι.

Ακόμη, η διατροφολόγος Τζώρτζια Ζιώγου μας παρουσιάζει έξυπνες λύσεις για το πως μια έγκυος μπορεί να διατηρήσει το βάρος της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Από το σπίτι φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν τα alter ego των κοριτσιών, η Τατιανή, η Κλημεντίνη και η Λιλή που αυτή την εβδομάδα έχουν επισκέψεις.

Στο σπίτι «εισβάλλει» η Μαίρη Συνατσάκη με… ρόλο έκπληξη.

Εμφανίζεται ως Μαρί Τερέζ Κλάους Ζίμμερμαν, μπαλαρίνα-ιατροδικαστής και ανακρίνει τις καθαρίστριες για το φόνο του πράκτορα του FBI Kάσιους Μοντγκόμερυ.

Ποια από τις καθαρίστριες είναι ένοχη για το φόνο; Ή μήπως η ιατροδικαστής-μπαλαρίνα κρύβει περισσότερα μυστήρια απ’ αυτά που τελικά θέλει να αποκαλύψει;

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:00