search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:48
MENU CLOSE

Κώστας Μπακογιάννης: Η ζωή του Κουφοντίνα είναι στα χέρια του

27.02.2021 17:39
Μπακογιάννης: Ο Δρίτσας «δολοφονεί» για δεύτερη φορά τα θύματα της 17ης Νοέμβρη (Video) - Media

 

«Επειδή παρακολουθώ διάφορους οι οποίοι ζητάνε από την ελληνική πολιτεία να κάνει κάτι; Μα γιατί δεν απευθύνουν την έκκληση τους στον ίδιο; Στο κάτω-κάτω η ζωή του είναι στα χέρια του».

Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ 100.3 ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, προσθέτοντας ότι πρόκειται για «ένα προνόμιο, ένα δικαίωμα,το οποίο αφαιρέσει από άλλους 11 ανθρώπους δολοφονώντας τους, εν ψυχρώ και πισώπλατα.»

«Υπάρχει ένα ρεύμα στην ελληνική κοινωνία για καταπολέμιση του μίσους και της τρομοκρατίας, οι νόμοι πρέπει να ισχύουν για όλους δεν μπορεί η δημοκρατία να υποκύπτει σε εκβιασμούς κατά συρροήν δολοφόνων επαγγελματιών δολοφόνων», είπε ακόμα ο δήμαρχος Αθηναίων, προσθέτοντας ότι «η καταπολέμηση της βίας του μίσους και της τρομοκρατίας πρέπει να μας ενώνει όλους, χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς.»

Σημειώνεται ότι θέση έκκληση προς την πολιτεία να αναλάβει δράση για να μην καταλήξει ο από 8 Ιανουαρίου απεργός πείνας Δημήτρης Κουφοντίνας έχουν απευθύνει μεταξύ άλλων ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και 1.000 νομικοί που συνυπογράφουν σχετικό ψήφισμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:38