search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:17
MENU CLOSE

Τουμασάτου: «Τέρμα με τις κλίκες που αντάλλασσαν διαστροφές κάθε είδους»

28.02.2021 09:57
Τουμασάτου: «Τέρμα με τις κλίκες που αντάλλασσαν διαστροφές κάθε είδους» - Media

 

Στο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση αναφέρθηκε η Μαριάννα Τουμάσατου στη συνέντευξή που παραχώρησε στη RealLife με αφορμή τη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1, «Η φωτογραφία της ζωής μου». 

Η δημοφιλής ηθοποιός ήταν χείμαρρός. «Οι ηθοποιοί περνάμε μόνο δύσκολα. Τώρα είναι ακόμη πιο δύσκολα. Ωστόσο, θα ήθελα όλα τα ΜΜΕ να είχαν δείξει την ίδια θέρμη και τότε που πεινούσαμε. Είναι ένας κλάδος που έχει πληγεί πάρα πολύ και δεν μιλώ μόνο για τους ηθοποιούς αλλά και τους τραγουδιστές, για όλου τους καλλιτέχνες», είπε. 

«Είτε είσαι μητέρα είτε όχι, είναι σίγουρα σοκαριστικά όσα ακούγονται. Την αρχή έκανε η Σοφία Μπεκατώρου, που μεγάλη ευγνωμοσύνη έχουμε στο πρόσωπο της, και μετά μπήκε η Ζέτα Δούκα που με μεγάλο κόπο ψυχής μπήκε μπροστά και άνοιξε την Κερκόπορτα. Ακολούθησαν όλα τα υπόλοιπα κορίτσια και αγόρια και θα ακολουθήσουν κι άλλα, μέχρι να καθαρίσει αυτή η λάσπη με τις κλίκες και ομάδες που όλα αυτά τα χρόνια κάλυπταν – και καλύπτουν – ο ένας τον άλλον. Κάπως έτσι χάλασε η εικόνα των ανθρώπων της τέχνης» συνέχισε. 

«Υπήρξαν κλίκες, οι οποίες αντάλλασσαν διαστροφές κάθε είδους. Είτε λεκτικής είτε σεξουαλικής βίας, οποιασδήποτε μορφής βίας. Έκαναν ανταλλαγή διαστροφών και μεσουρανούσαν. Βρίσκονταν στον αφρό της θάλασσας. Μόνο που στον αφρό βλέπουμε πολύ καλά τι επιπλέει. Θέλω να πιστεύω ότι τώρα θα μπει βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο. Ακόμη και γι’ αυτούς που συνεχίζουν να θέλουν τη σιωπή – δεν θα τους περάσει. Η δύναμη του δικαίου, της αξιοπρέπειας, της καθαρότητας είναι ισχυρότερη», επισήμανε. 

«Είναι η ισχύς εν τη ενώσει. Τέρμα με όλα αυτά τα αποβράσματα! Τέρμα σε όσους σκεπάζουν με τη σιωπή τους τη διαφθορά. Γιατί, αν ήταν τα δικά τους τα παιδιά, τι θα έκαναν; Πως θα τα προφύλασσαν; Εγώ δεν έχω κάτι να καταγγείλω, δεν προέκυψε κάτι στη ζωή μου που να αξίζει να καταγγείλω. Ποτέ. Τι σημαίνει όμως αυτό; Επειδή εγώ είμαι τυχερή; Χωρίς να έχω σπουδαίες παρέες, ευτυχώς είχα δουλειά», ανέφερε μεταξύ άλλων. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:17