search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:34
MENU CLOSE

Δημήτρης Λιγνάδης: Τι είπε στον διοικητή των φυλακών (Video)

28.02.2021 10:08
Δημήτρης Λιγνάδης: Τι είπε στον διοικητή των φυλακών (Video) - Media

 

Το κελί που κρατείται ο Δημήτρης Λιγνάδης στις φυλακές της Τρίπολης παρουσίασε η εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο».

Η εκπομπή δημοσίευσε αποκλειστική φωτογραφία από το μέρος που κρατείται ο ηθοποίος-σκηνοθέτης από το μεσημέρι της Παρασκευής και αποκάλυψε τι ζήτησε από τον διοικητή των φυλακών. 

Ποιος θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα τον επισκεφτεί

Ο Αλέξης Κούγιας ήταν ο πρώτος άνθρωπος, με τον οποίο επικοινώνησε ο Δημήτρης Λιγνάδης, αφότου μεταφέρθηκε στις φυλακές Τρίπολης, όπου και θα μείνει μέχρι τη δίκη του.

«Μιλήσαμε μόλις τελείωσαν οι διαδικασίες μεταγωγής του στις φυλακές Τριπόλεως, στις έξι το απόγευμα» είπε μιλώντας στο MEGA ο κ. Κούγιας. «Ήταν απόλυτα ήρεμος, δεν μιλούσε για την υπόθεση καθόλου. Ήθελα να τον ρωτήσω αν είχε κάποιο πρόβλημα στο ταξίδι του και εκεί όταν πήγε. Μου απάντησε ότι ήταν όλα καλά, ότι ήταν εξαιρετική η συμπεριφορά όλων» συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς για το αν θα είναι μόνος του στο κελί ο κ. Λιγνάδης, απάντησε ότι αυτό θα κριθεί από τις δυνατότητες που θα έχει η φυλακή. «Άλλες φορές οι κρατούμενοι στις φυλακές Τριπόλεως είναι μόνοι τους, άλλες είναι με άλλους. Στη χειρότερη περίπτωση είναι τέσσερις σε ένα κελί» εξήγησε.

Το πρώτο επισκεπτήριο που θα δεχτεί ο Δημήτρης Λιγνάδης στη φυλακή την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι από τον αδελφό του Γιάννη Λιγνάδη. Μαζί με το συνήγορο του ο σκηνοθέτης σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του.

Τι είπε ο Λιγνάδης στον διευθυντή των φυλακών

Στη συνέντευξη με τον διοικητή των φυλακών, είπε «περίμενα να βρω μια πολύ χειρότερη κατάσταση, αλλά ευτυχώς βλέπω ότι οι εγκαταστάσεις σας είναι σε καλή κατάσταση».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν ζήτησε από τον διοικητή των φυλακών, μετά την καραντίνα να πάει σε κελί μόνος του, αφού όπως είπε δεν νιώθει κάποιον φόβο και νιώθει ασφαλής μέσα στη φυλακή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30