search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:46
MENU CLOSE

Βολές Κουβέλη

15.10.2012 15:02

Τα καρφιά του προς τον ΣΥΡΙΖΑ έριξε ο Φώτης Κουβέλης μιλώντας στην Κ.Ε., εμφανώς ενοχλημένος από τις επιθέσεις που δέχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τα καρφιά του προς τον ΣΥΡΙΖΑ έριξε ο Φώτης Κουβέλης μιλώντας στην Κ.Ε., εμφανώς ενοχλημένος από τις επιθέσεις που δέχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Και αφορούσαν βεβαίως τα «οικογενειακά» του ΣΥΡΙΖΑ: «Άλλοι μιλούν για το ευρώ και δηλώνουν – ορθά, αλλά αυτό έχει συνέπειες – ότι χωρίς σταθεροποίηση δεν υπάρχει ανάπτυξη. Άλλοι δηλώνουν ότι το νόμισμα δεν είναι φετίχ και ερωτοτροπούν με τη δραχμή. Άλλοι προετοιμάζοντας την αναπόφευκτη στροφή προς τον ρεαλισμό, συναντιούνται – επίσης ορθά, αλλά και αυτό έχει συνέπειες – με τον επικεφαλής της task force Ράιχενμπαχ, ενώ άλλοι καταγγέλλουν τη συνάντηση με τους μανδαρίνους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως παντελώς άχρηστη», είπε. Διακινδύνευσε επίσης την πρόβλεψη ότι «η εσωτερική διαμάχη σε θέματα στρατηγικής σημασίας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από τις επιθέσεις στη ΔΗΜΑΡ και είναι θέμα χρόνου η ανοιχτή σύγκρουση ανάμεσα στις δυο εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις». Ωστόσο, τα πράγματα παίρνουν παρόμοια κατεύθυνση και στο «μαγαζί» της ΔΗΜΑΡ…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:39