search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:45
MENU CLOSE

Ειρήνη Δανιήλ: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από ομοσπονδιακό προπονητή»

01.03.2021 10:30
Ειρήνη Δανιήλ: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από ομοσπονδιακό προπονητή» - Media

 

Στην εφημερίδα ON time μίλησε η γνωστή αθλήτρια Ειρήνη Δανιήλ, αποκαλύπτοντας -μεταξύ άλλων- ότι έχει υποστεί  σεξουαλική παρενόχληση από προπονητή της στα πρώτα της βήματα.

Γνωστή personal trainer και έχοντας αναλάβει την προπόνηση πολλών διασήμων, μεταξύ αυτών τη Μιμή Ντενίση, τη Μελίνα Ασλανίδου, τον Πάνο Καλίτση, τον Δημήτρη Παππά και την Κατερίνα Δαλάκα, η Ειρήνη Δανιήλ  ασχολήθηκε με τον αθλητισμό από πολύ μικρή ηλικία, μετρώντας μέχρι σήμερα πολλές διακρίσεις ως πρωταθλήτρια Ελλάδος στο έπταθλο, μέλος της εθνικής ομάδας, personal trainer και Φυσικοθεραπεύτρια, ενώ διατηρεί το δικό της γυμναστήριο και στούντιο στον Πανελλήνιο Αθλητικό Σύλλογο.

Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από ομοσπονδιακό προπονητή κιόλας. Εγώ το αντιμετώπισα καλά. Σε τέτοιους τύπους πρέπει να εξηγείσαι όπως τους χρειάζεται και να το λες. Γιατί όταν το κάνουν σε πιο ευαίσθητα παιδιά γίνεται το κακό.

Είχα μιλήσει γι’ αυτό στους φίλους μου. Στους γονείς μου δεν είπα κάτι, όχι επειδή φοβόμουν αλλά για να μην στεναχωρηθούν.

Εγώ ήμουν στα 21 τότε. Την πρώτη μέρα που κάναμε προπόνηση ήρθε στα αποδυτήρια μετά και μου είπε να βγάλω τη μπλούζα μου για να δει το σώμα μου. Του είπα όχι.

Τη δεύτερη φορά, μου είπε κάτι χυδαίο που δεν μπορώ να αναφέρω και τότε του είπα πως έχω φίλο και αν θέλει, θα κάνουμε μόνο προπόνηση.

Την τρίτη φορά, τον βρήκα κάτω από το σπίτι μου. Μετά από αυτό, άλλαξα προπονητή” ανέφερε χαρακτηριστικά. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:45