search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:53
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Ιερέας – «πιστολέρο» έκρυβε το περίστροφο κάτω από το ράσο του

01.03.2021 13:26
Ηράκλειο: Ιερέας - «πιστολέρο» έκρυβε το περίστροφο κάτω από το ράσο του - Media

 

Ένας τυχαίος έλεγχος της αστυνομίας σε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ιερέας, αποκάλυψε το απίστευτο: Ο παπάς είχε ζωστεί το περίστροφο του κάτω από το ράσο του και ανάμεσα στο παντελόνι του. 

Οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν και ο ιερέας πέρασε το βράδυ στα κρατητήρια και το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Όπως αναφέρει το cretalive.gr το αυτοκίνητο που οδηγούσε κινούνταν από Αγίους Δέκα προς Μοίρες, και στον έλεγχο των αστυνομικών του ΤΑΕ Μεσσαράς ήταν ευγενέστατος και συνεργάσιμος, όπως περιγράφεται. Διανυκτέρευσε στο Τμήμα Μεταγωγών προκειμένου να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα υπηρεσίας Ηρακλείου. 

Σύμφωνα πάντα με το cretalive.gr τα τελευταία χρόνια ο ιερέας απασχολεί τακτικά τις Αστυνομικές και Δικαστικές Αρχές για σοβαρές παραβατικές συμπεριφορές εντούτοις παραμένει ακλόνητος στον Οίκο του Θεού και στη θέση του.
Η εμπλοκή του σε διάφορες παραβατικές καταστάσεις (κάποιες αρκετά σοβαρές) έχουν δημιουργήσει θόρυβο γύρω από το όνομα του και η φήμη του 47χρονου ιερέα από χωριό της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου προηγείται. 

Πηγή: Cretalive.gr 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:52