search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:11
MENU CLOSE

Νάσος Ηλιόπουλος: Ο Μητσοτάκης έχει επιλέξει τη στρατηγική της έντασης

01.03.2021 15:20
Νάσος Ηλιόπουλος: Ο Μητσοτάκης έχει επιλέξει τη στρατηγική της έντασης - Media

 

Για τεχνητή όξυνση κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ την κυβέρνηση δια στόματος του εκπροσώπου Τύπου Νάσου Ηλιόπουλου, με αφορμη το θέμα του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Απαντώντας σε αναφορά της Αριστοτελίας Πελώνη νωρίτερα κατά την κυβερνητική ενημέρωση συντακτών περί «αυτόκλητων συνηγόρων» του Κουφοντίνα, δείχνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Νάσος Ηλιόπουλος σημειώνει:

«Η κα Πελώνη οφείλει να εξηγήσει στους πολίτες εάν θεωρεί «αυτόκλητους συνηγόρους» του Κουφοντίνα, πέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ, και τους βουλευτές της ΝΔ κ.κ. Κουμουτσάκο και Τζαβάρα, το Κίνημα Αλλαγής, το ΚΚΕ, το Μέρα 25, την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, την Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, τον Συνήγορο του Πολίτη, τη Διεθνή Αμνηστία και τους εκατοντάδες νομικούς και ακαδημαϊκούς που ζητούν την τήρηση του νόμου».

Στην ίδια δήλωση τονίζει: «Είναι πια φανερό ότι ο κος Μητσοτάκης έχει επιλέξει τη στρατηγική της έντασης.

Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η τεχνητή όξυνση και η επαναφορά των γελοίων ισχυρισμών του για τον ΣΥΡΙΖΑ, μήπως και ξεχαστεί το μπάχαλο στην πανδημία, η κατάρρευση της οικονομίας και οι βαρύτατες πολιτικές ευθύνες του ίδιου για το σκάνδαλο Μενδώνη – Λιγνάδη».

Και διαμηνύει: «Δεν θα τον ακολουθήσουμε σε αυτόν τον ολισθηρό δρόμο της όξυνσης και του διχασμού».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:10