search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:04
MENU CLOSE

Δημοσκόπηση – Υπόθεση Λιγνάδη: Αρνητικά αξιολογεί την κυβέρνηση το 51%

01.03.2021 19:39
Δημοσκόπηση - Υπόθεση Λιγνάδη: Αρνητικά αξιολογεί την κυβέρνηση το 51% - Media

 

Αρνητικά αξιολογεί την κυβέρνηση το 51% των ερωτηθέντων μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις που ξεκίνησαν από τη Σοφία Μπεκατώρου μέχρι και την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, σε νέα δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.

Αντιθέτως, το 44% την αξιολογεί θετικά, ενώ το 5% δεν ξέρει/δεν απαντά.

Αντιστοίχως, αρνητικά αξιολογείται και η αξιωματική αντιπολίτευση με το 59% να το υποστηρίζει αυτό, το 34% να την αξιολογεί θετικά και το 7% δεν ξέρει/δεν απαντά.

Κορωνοϊός: Ανησυχία για τις μεταλλάξεις 

Σε ερώτηση πόσο σας ανησυχούν οι νέες μεταλλάξεις, το 56% απάντησε από αρκετά έως πολύ, το 21% μέτρα, το 19% από ελάχιστα έως λίγο και το 4% δεν ξέρει/δεν απαντά.

 

Lockdown: Πόσοι είπαν «ναι» στην παράταση

Για την παράταση του lockdown, τo 68% υποστηρίζει από μικρή παράταση για επανεξέταση των δεδομένων μέχρι παράταση για όσο χρειαστει, το 24% εκτιμά ότι καλύτερη θα ήταν η χαλάρωση των μέτρων και το 8% δεν ξέρει/δεν απαντά.

Όταν αρθούν τα περιοριστικά μέτρα, το 44% ισχυρίζεται ότι είναι καλύτερο να ανοίξουν συγχρόνως και τα σχολεία και το λιανεμπόριο. Το 29% επιθυμεί να ανοίξει πρώτο το λιανεμπόριο, το 19% λέει ότι θα ήταν καλύτερο να ανοίξουν πρώτα τα σχολεία και το 8% δεν ξέρει/δεν απαντά.

Η πρόθεση ψήφου

Στην πρόθεση ψήφου, πρώτη εμφανίζεται η ΝΔ με 36%, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ με 22%, τρίτο το ΚΙΝΑΛ με 7%, τέταρτο το ΚΚΕ με 5,5%, πέμπτη η Ελληνική Λύση με 4,5% και έκτο το ΜέΡΑ25 με 3%.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15