search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:47
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΕΡΤ αρνείται να προβάλει ομιλία Τσίπρα για το «νέο ΕΣΥ»

01.03.2021 19:57
ΣΥΡΙΖΑ: Η ΕΡΤ αρνείται να προβάλει ομιλία Τσίπρα για το «νέο ΕΣΥ» - Media

 

Την άρνηση της ΕΡΤ να καλύψει την διαδικτυακή παρουσίαση του προγράμματος για το «νέο ΕΣΥ» από τον Αλέξη Τσίπρα την Τρίτη 2 Μαρτίου, καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «πρωτόγνωρη ενέργεια της ΕΡΤ» με την οποία επιχειρεί να ρίξει «μαύρο» στην ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και την καταγράφει δίπλα σε ενέργειες όπως η παρέμβαση για το πρόσφατο ταξίδι στην Ικαρία, ή το «μαύρο» στην ΕΡΤ από την κυβέρνηση Σαμαρά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Μετά τις “δημοσιογραφικές οδηγίες” που είχαν ως στόχο την προστασία του πρωθυπουργού από το φιάσκο της Ικαρίας και το σκάνδαλο Μενδώνη/Λιγνάδη, η διοίκηση της ΕΡΤ επιχειρεί να εξαφανίσει τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Με μια πρωτόγνωρη ενέργεια για τη δημόσια τηλεόραση αρνείται να προβάλει την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην οποία θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για το “νέο ΕΣΥ”.
 
Την προηγούμενη φορά η ΝΔ έριξε “μαύρο” στην ΕΡΤ. Σήμερα επιχειρεί να ρίξει “μαύρο” στην προβολή των θέσεων της αντιπολίτευσης από την ΕΡΤ. Η αντίληψη της ΝΔ για τη δημόσια τηλεόραση έχει πλέον διαχρονικά χαρακτηριστικά.
 
Όσον αφορά στον πρώην διευθυντή Τύπου του κ. Μητσοτάκη και σημερινό πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα μπορούμε, πάντως, να πούμε το εξής: άξιος ο νέος του μισθός».
 
Για την ιστορία, η παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για το «νέο ΕΣΥ» από τον Αλέξη Τσίπρα, θα γίνει την Τρίτη 2 Μαρτίου στις 5 το απόγευμα
 
Η μετάδοση της παρουσίασης θα γίνει από την επίσημη σελίδα του Αλ. Τσίπρα στο facebook το επίσημο κανάλι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο YouTube, καθώς και από το avgi.gr, το stokkino.gr και το left.gr.
 
Πηγή φωτο: Facebook
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:47