search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:03
MENU CLOSE

Στην Εισαγγελία οι νέες καταγγελίες από το ΣΕΗ

02.03.2021 07:33
Στην Εισαγγελία οι νέες καταγγελίες από το ΣΕΗ - Media

 

Νέες σημαντικές εξελίξεις αναμένονται γύρω από τις έρευνες της δικαιοσύνης όσον αφορά το χώρο του θεάτρου για για σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση.

Σε διάστημα, μόλις πέντε ημερών, ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Πασχάλης Τσαρούχας, θα βρεθεί για δεύτερη φορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, για να παραδώσει νέες καταγγελίες για υποθέσεις σεξουαλικής βίας στον κλάδο της υποκριτικής.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο κ. Τσαρούχας είχε βρεθεί και πάλι στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας και είχε παραδώσει στον εισαγγελέα, Κώστα Σπυρόπουλο, περίπου 20 φακέλους με καταγγελίες για προσβολή της γενετήσιας ελευθερίας από ηθοποιούς, σεναριογράφους, σκηνοθέτης και άλλα πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καταγγελίες αυτές έχουν ήδη αξιολογηθεί σε πρώτο στάδιο από τις εισαγγελικές αρχές και τρεις εξ αυτών παρουσιάζουν μεγαλύτερο ποινικό ενδιαφέρον.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν πως εντός της εβδομάδας η εισαγγελία αναμένεται να έχει αποφασίσει για το τί μέλει γενέσθαι όσον αφορά στην ποινική μεταχείριση γνωστού ηθοποιού, ο οποίος έχει μηνυθεί από τον Δημήτρη Άνθη.

Η προανάκριση για την υπόθεση αυτή έχει ολοκληρωθεί και η σχετική δικογραφία έχει επιστρέψει πίσω στην εισαγγελία η οποία και θα αποφασίσει για το τι ακριβώς θα πράξει.

Πάντως, οι όποιες κινήσεις της εισαγγελίας στην υπόθεση αυτή αναμένεται να είναι άμεσες, καθώς το καταγγελλόμενο αδίκημα λήγει τον ερχόμενο Μάιο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:03