search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:59
MENU CLOSE

Η εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο Άλλος» γίνεται καθημερινή

02.03.2021 08:08
Η εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο Άλλος» γίνεται καθημερινή - Media

Σημαντική αύξηση στη συνολική της τηλεθέαση σημείωσε και τον Φεβρουάριο η ΕΡΤ1, επιβεβαιώνοντας τη σταθερά ανοδική πορεία της δημόσιας τηλεόρασης.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Γιώργος Γαμπρίτσος, ο οποίος έχει πολυετή εμπειρία στην τηλεόραση, επιχειρεί να εμπλουτίσει και να ενισχύσει ακόμη επιπλέον το πρόγραμμα καθώς ο ανταγωνισμός είναι ακόμη πιο οξύς λόγω της ύπαρξης ενός ακόμη ιδιωτικού καναλιού.

Με εξαίρεση τις ελληνικές σειρές, το υπόλοιπο πρόγραμμα δεν βρίσκει ανταπόκριση στο κοινό, καθώς το μεγάλο μέρος των τηλεθεατών είναι στραμμένο στην ιδιωτική τηλεόραση.

Μία από τις προτάσεις που εξετάζονται, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, είναι η καθημερινή παρουσία της εκπομπής «Αυτός και ο Άλλος» με τον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο.

Η χημεία των δύο παρουσιαστών, την οποία έχουν χτίσει μετά από χρόνια κοινής ραδιοφωνικής πορείας, τους έδωσε το διαβατήριο να προχωρήσουν ένα βήμα παραπάνω.

Το γνωστό δίδυμο της ψυχαγωγικής εκπομπής της ΕΡΤ1 έρχονται και υπόσχονται καθημερινά να είναι «διαβασμένοι» και να «τρολάρουν» ανελέητα με θέματα της επικαιρότητας κάθε απόγευμα από τις 19:00 έως τις 20:00.

Η μορφή της εκπομπής, θα παραμείνει σχεδόν η ίδια, με το πρώτο μέρος να περιλαμβάνει βίντεο και τον σχολιασμό των παρουσιαστών.

Στο δεύτερο μέρος θα υπάρχει ένας καλεσμένος με την γνωστή τους συνταγή το χιούμορ και την αμεσότητα. Το σκηνικό της εκπομπής δεν θα αλλάξει και θα παραμένει ως έχει.

Αυτά είναι τα στοιχεία που αρκούν για ένα ποιοτικό αλλά και διασκεδαστικό για τον τηλεθεατή talk show.

Η ημερομηνία έναρξης της καθημερινής τους εκπομπής έχει ορισθεί για την Δευτέρα 29 Μαρτίου. Ενώ δεν έχουν καταλήξει ακόμη αν θα είναι μεικτή ή εξωτερική παραγωγή.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:59