search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:56
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: «Ανήμερα των ανακοινώσεων Τσίπρα για το νέο ΕΣΥ θυμήθηκε ο κ. Μητσοτάκης την ανάγκη ενίσχυσής του»

02.03.2021 13:57
Ο Οδικός Χάρτης του ΣΥΡΙΖΑ το πρώτο τετράμηνο και οι στόχοι για οργανωτική ανασυγκρότηση, διεύρυνση και πολιτική αντεπίθεση - Media
 
Σε δηκτικό τόνο σχολιάζει η Κουμουνδούρου την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε μέτρα ενίσχυσης του ΕΣΥ κατά τη σκέψη του πρωθυπουργού με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.
 
Ειδικότερα, με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι ο Κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε να μιλήσει για ενίσχυση του ΕΣΥ σε μια στιγμή που η πληρότητα στις ΜΕΘ είναι 100%, ενώ δεν κάνει καν λόγο για επίταξη των ιδιωτικών κλινικών.
 
Ταυτόχρονα επισημαίνουν την επικοινωνιακή «σύμπτωση», ότι δηλαδή ο πρωθυπουργός επέλεξε να προαναγγείλει μέτρα ενίσχυσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας, τη μέρα που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει τις προγραμματικές προτάσεις του κόμματος για την ανασυγκρότηση και ενίσχυση του ΕΣΥ.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«H πληρότητα στις ΜΕΘ στην Αττική αγγίζει το 100%, το ΕΣΥ έχει γίνει σύστημα μίας νόσου με εκατοντάδες ακυρώσεις χειρουργείων, το λοκντάουν 4 μηνών έχει αποτύχει πλήρως και ο κ. Μητσοτάκης συσκέπτεται.
 
Ούτε λόγος για επίταξη των ιδιωτικών κλινικών, παρά την ασφυξία στις ΜΕΘ. Ούτε λόγος για συνταγογράφηση των τεστ, για μέτρα για τα ΜΜΜ και τους μεγάλους εργασιακούς χώρους.
 
Ένα χρόνο μετά το πρώτο κρούσμα και εντελώς συμπτωματικά την ημέρα που ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ανακοινώνει την πρότασή του για το νέο ΕΣΥ, ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε να προαναγγείλει υποσχέσεις για μέτρα ενίσχυσης του ΕΣΥ.
 
Δυστυχώς ο κ. Μητσοτάκης είναι κατώτερος των περιστάσεων και αντιμετωπίζει την πανδημία μόνο με όρους επικοινωνίας και προπαγάνδας».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:52