search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:15
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Στην κορυφή της τηλεθέασης και τον Φεβρουάριο

02.03.2021 17:27
Άγριες Μέλισσες: Στην κορυφή της τηλεθέασης και τον Φεβρουάριο - Media

 

Το δημοφιλές σήριαλ εποχής ήταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών, που έμειναν συντονισμένοι στην αγαπημένη τους συνήθεια για να παρακολουθήσουν τις ιστορίες των πρωταγωνιστών, γεμάτες από συγκρούσεις, έρωτες και διλήμματα.

Το καθηλωτικό σενάριο, η κινηματογραφική αισθητική, η σκηνοθετική ματιά και οι εξαιρετικές ερμηνείες καταξιωμένων και νεότερων ηθοποιών, είναι όλα αυτά μαζί που συνθέτουν τις «Άγριες Μέλισσες» και τις οδηγούν στην πρώτη θέση στις επιλογές του τηλεοπτικού κοινού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, την δραματική σειρά του ΑΝΤ1 παρακολούθησαν, στο σύνολο του κοινού κατά μέσο όρο, 1.794.698 τηλεθεατές.

Στη ζώνη προβολής της, στο δυναμικό κοινό 18-54, οι «Άγριες Μέλισσες» ήταν στην κορυφή της τηλεθέασης, με μέσο όρο 31,7%, υπερισχύοντας του ανταγωνισμού κατά 9,7 μονάδες.

Και τον Φεβρουάριο, η δυναμική της σειράς στις γυναίκες ήταν εντυπωσιακή, καθώς σε επιμέρους κοινό σημείωσε συνολικό μερίδιο 42,5%, ενώ και στους άνδρες τα ποσοστά της κυμάνθηκαν σε υψηλά επίπεδα και άγγιξαν μέχρι και το 28,6%.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10