search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:40
MENU CLOSE

«Καθημερινή»: Προαναγγελθείσα η παραίτηση Ταραντίλη

03.03.2021 06:36
«Καθημερινή»: Προαναγγελθείσα η παραίτηση Ταραντίλη  - Media

 

Η επιστολή παραίτησης του κυβερνητικού εκπροσώπου Χρήστου Ταραντίλη δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία.

Οι πιο προσεκτικοί θα είχαν διαπιστώσει πως το μπρίφινγκ της περασμένης Δευτέρας, εν μέσω σφοδρής πολιτικής αντιπαράθεσης για την υπόθεση Λιγνάδη, το είχε κάνει η Πελώνη και όχι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ το τελευταίο δεκαήμερο ο Χρήστος Ταραντίλης δεν είχε βγει σε κάποιο μέσο, όπως συνηθίζεται στις κυβερνητικές κρίσεις, προκαλώντας ερωτήματα για το μέλλον του στη θέση του εκπροσώπου.

Όπως σημειώνει η Καθημερινή   η εφημερίδα από την περασμένη Τετάρτη είχα αναφερθεί στο θέμα και στην ψυχολογική πίεση που υφίστατο ο εκπρόσωπος σε συνδυασμό με τα οικογενειακής φύσεως θέματα που αντιμετώπιζε.

Σε κάθε περίπτωση η απόφαση, ειδικά όταν έχει να κάνει με προσωπικά θέματα, πρέπει να γίνεται σεβαστή και να κλείνει εκεί η συζήτηση.

Ο διάδοχος

Οσον αφορά τη διάδοχό του, Αριστοτελία Πελώνη, φαίνεται πως και εκεί τα δεδομένα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα.

Η πρώτη ανακοίνωση μετά την παραίτηση Ταραντίλη την Κυριακή το μεσημέρι έλεγε πως η μέχρι πρότινος αναπληρώτρια θα εκτελεί «χρέη εκπροσώπου», αφήνοντας ερμηνεία για κάτι προσωρινό. Το βράδυ της Κυριακής το δελτίο για την ανακοίνωση του μπρίφινγκ της Δευτέρας έλεγε πως θα γίνει «από την αν. εκπρόσωπο», μία διατύπωση που λίγο μετά διορθώθηκε καθώς εστάλη νέο μέιλ που ανέφερε «από την εκτελούσα χρέη εκπροσώπου».

Το παιχνίδι με τις λέξεις σταμάτησε χθες Δευτέρα, όταν η ανακοίνωση του μπρίφινγκ έλεγε πως θα γίνει «από την κυβερνητική εκπρόσωπο».

Ερωτηθείσα, μάλιστα, σχετικά η κ. Πελώνη είπε πως προφανώς και έχει αναλάβει καθήκοντα εκπροσώπου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24