search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:53
MENU CLOSE

Χαρούμενοι στον ΣΥΡΙΖΑ με την Σία Αναγνωστοπούλου

03.03.2021 06:55
Αναγνωστοπούλου προς Μενδώνη: Για τη συγκάλυψη ενεργήσατε μόνη ή σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό; - Media

 

Παρότι η Σία Αναγνωστοπούλου είχε για πολλούς ένα «ακαδημαϊκό» προφίλ, στην Κουμουνδούρου έχει σκορπίζει πολλά χαμόγελα: βλέπετε, η Αχαιή πολιτικός είναι από τα πλέον αποδοτικά μέλη του «σκιώδους υπουργικού» συμβουλίου του Αλέξη Τσίπρα, αποτελώντας έναν… διαρκή πονοκέφαλο για την «ομόλογή» της, Λίνα Μενδώνη.

Η τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ έχει διακριθεί για τα πολιτικά αντανακλαστικά της, αλλά και για το πώς καθημερινά «πολιορκεί» την υπουργό Πολιτισμού και εν γένει την κυβέρνηση.

Μάλιστα, το γεγονός ότι η ίδια είχε σπεύσει να τηλεφωνήσει, εκτός δημοσιότητας, στον υφυπουργό Νικόλα Γιατρομανωλάκη για να τον ενημερώσει για τις φήμες που «σέρνονταν» στον χώρο του Πολιτισμού αναφορικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη έδειξε πως η ίδια δεν ανέλαβε τα καθήκοντα της τομεάρχου ως μία τυπική «χρέωση» χαρτοφυλακίου, αλλά πως το έχει πάρει «ζεστά».

Εξ ού και η αξιολόγησή της στον 7ο όροφο της Κουμουνδούρου είναι εξαιρετικά υψηλή και οι κεραίες του matrix24 εντοπίζουν διαρκώς σχόλια του τύπου «αν όλοι οι τομεάρχες απέδιδαν όπως η Σία στον πολιτισμό, θα ήταν διαφορετικό το πολιτικό σκηνικό».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24