search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:06
MENU CLOSE

Αγριες Μέλισσες: Όλοι στο Διαφάνι μαθαίνουν ότι μητέρα του μικρού Σέργιου είναι η Δρόσω

03.03.2021 07:36
Αγριες Μέλισσες: Όλοι στο Διαφάνι μαθαίνουν ότι μητέρα του μικρού Σέργιου είναι η Δρόσω - Media

 

Οι μεγαλύτεροι φόβοι της Ασημίνας επιβεβαιώνονται στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες με τη Δρόσω να διεκδικεί το παιδί της. 

Βέβαια, αυτό που την εξώθησε σε μια τέτοια κίνηση, ήταν η απόφαση της αδερφής της να μετακομίσει με τον μικρό Σέργιο και τον Νικηφόρο στο Παρίσι. 

Η Δρόσω, όχι μόνο στέλνει εξώδικο, αλλά αποφασίζει να προχωρήσει και σε ασφαλιστικά μέτρα, αποφασισμένη να σύρει την αδελφή της στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με το MYtv, η Δρόσω θα διχάσει όλους τους αγαπημένους της ανθρώπους, καθώς ζητά από τον Φανούρη και την Ρίζω να τη βοηθήσουν στη μάχη για την αναγνώρισή της ως βιολογική μητέρα του παιδιού. Εκείνοι όμως είναι διστακτικοί.

Κι ενώ ο Νικηφόρος και η Ασημίνα προσπαθούν να ζήσουν μια ανέμελη ζωή στο Παρίσι, η Δρόσω αποκαλύπτει σε όλο το Διαφάνι την αλήθεια για τον μικρό Σέργιο.

Καμία από τις δύο πλευρές δεν φαίνεται να υποχωρεί κι έτσι, ο Κωνσταντής προτείνει στη Δρόσω ένα παράτολμο σχέδιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:06