search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:31
MENU CLOSE

Λέσβος: Στον Εισαγγελέα καθηγήτρια Γυμνασίου που αρνείται να φορέσει μάσκα και να ανοίξει τα παράθυρα

03.03.2021 10:53
Λέσβος: Στον Εισαγγελέα καθηγήτρια Γυμνασίου που αρνείται να φορέσει μάσκα και να ανοίξει τα παράθυρα  - Media
Λεζαντούλα

Της έχουν γίνει επανειλημμένως συστάσεις αλλά αρνείται να συμμορφωθεί. Έχει γίνει ήδη προσφυγή σε βάρος της στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην εκπαιδευτική κοινότητα της Λέσβου η περίπτωση μιας καθηγήτριας που φέρεται ότι αρνείται πεισματικά να φορέσει μάσκα.

Σύμφωνα με την τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα stonisi.gr, η εν λόγω καθηγήτρια είναι εκπαιδευτικούς του 3ου Γυμνασίου Μυτιλήνης και υποστηρίζει ότι η μάσκα της κάνει κακό, ενθαρρύνοντας τους μαθητές της να ακολουθήσουν το παράδειγμά της.

Κατά την ίδια πηγή, η καθηγήτρια αρνείται μάλιστα και να ανοίξει τα παράθυρα της τάξης, προκειμένου να αεριστεί ο χώρος, παραβαίνοντας την οδηγία που έχει εκδώσει το υπουργείο Παιδείας και οι ειδικοί.

Για την εν λόγω εκπαιδευτικό υπάρχουν, επιπλέον, αναφορές ότι προπαγανδίζει ανοικτά κατά της χρήσης μάσκας, εντός και εκτός σχολείου.

Για τον λόγο αυτό έχει δεχθεί παρατηρήσεις από τον διευθυντή του 3ου Γυμνασίου Μυτιλήνης και τον αρμόδιο προϊστάμενο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γίνει ήδη προσφυγή σε βάρος της στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ αναμένεται να συλληφθεί, με την αυτόφωρη διαδικασία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:31