search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:20
MENU CLOSE

Βίκος Cola Zero Sugar: είναι γεγονός!

03.03.2021 13:40
Βίκος Cola Zero Sugar: είναι γεγονός! - Media

 

Υποδεχόμαστε τη νέα Βίκος Cola Zero Sugar, την πρώτη ελληνική cola με μηδέν ζάχαρη και, βέβαια, τη μόνη Cola Zero Sugar με φυσικό μεταλλικό νερό και αποκλειστική συνταγή! H αγαπημένη και πολυβραβευμένη ελληνική εταιρεία Βίκος φέρνει μία μοναδική πρόταση εμπλουτίζοντας την οικογένεια των αναψυκτικών της!

Η Βίκος, πάντα με στόχο το επόμενο πρωτοπόρο βήμα, συνεχίζει δυναμικά την πορεία της στο χώρο των αναψυκτικών! Ολοκληρώνοντας δύο χρόνια ενδελεχούς έρευνας και ανάπτυξης R&D, η Βίκος καινοτομεί με τη Βίκος Cola Zero Sugar! Ένα προϊόν υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, μοναδικό στη σύστασή του και εκπληκτικό στη γεύση του!

 

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού αλλά και τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, η εταιρία Βίκος με δημιουργικότητα και έμπνευση, επανέρχεται με μία πρόταση αναψυκτικού ελληνική και φυσική! Το ασύγκριτο πλεονέκτημα της Βίκος Cola Zero Sugar που την καθιστά μοναδική στην αγορά είναι τα βασικά της συστατικά: το Φυσικό Μεταλλικό Νερό το οποίο δεν επιδέχεται καμία απολύτως επεξεργασία και το φυσικό διοξείδιο του άνθρακα πηγής!

 

Η νέα Βίκος Cola Zero Sugar είναι εδώ για να συνοδεύσει κάθε νέο μας ξεκίνημα, κάθε μικρή ή σπουδαία στιγμή της ζωής μας. Γιατί, άλλωστε, πάντα, κάθε Ζero είναι και μια νέα αρχή!

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:20