search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:18
MENU CLOSE

Κουόμο: Δεν άγγιξα καμία απρεπώς

03.03.2021 19:41
Κουόμο: Δεν άγγιξα καμία απρεπώς - Media
 
«Δεν άγγιξα κανέναν χωρίς να το θέλει», τα λόγια του Δημοκρατικού κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο, μετά τις κατηγορίες τριών γυναικών για σεξουαλική παρενόχληση.
 
«Αισθάνομαι απαίσια», δήλωσε ο 63χρονος Κουόμο, ενώ η Εισαγγελία Νέας Υόρκης διενεργεί έρευνα σε βάρος του. «Τώρα συνειδητοποιώ ότι φερόμουν με τρόπο που έκανε τους ανθρώπους να αισθάνονται άβολα», συνέχισε ο κυβερνήτης.
 
Πρώην οικονομική σύμβουλος του Κουόμο, η 36χρονη Λίντσεϊ Μπόιλαν, κατηγόρησε τον Δημοκρατικό κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, με ένα λεπτομερές κείμενο που ανάρτησε σε ένα μπλογκ, ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά όταν εργαζόταν για λογαριασμό του, στο διάστημα 2015-18.
 
Η Μπόιλαν, που σήμερα είναι υποψήφια για την προεδρία του Μανχάταν, υποστηρίζει ότι ο Κουόμο την φίλησε δια της βίας στο στόμα, πρότεινε να παίξουν μια παρτίδα «στριπ πόκερ» και προσπαθούσε να την αγγίξει «στην πλάτη, τα μπράτσα, τις γάμπες».
 
Στη συνέχεια, η 25χρονη πρώην σύμβουλος σε θέματα υγείας, Σαρλότ Μπένετ που είπε στους New York Times ότι ο Κουόμο την παρενόχλησε σεξουαλικά την άνοιξη του 2020.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:16