search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:28
MENU CLOSE

Η Hill International σύμβουλος της Lamda Development στο Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού

04.03.2021 06:26
Η Hill International σύμβουλος της Lamda Development στο Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού  - Media

 

Η Hill International, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο Project Management Consulting (PMC) παγκοσμίως, αναλαμβάνει μετά από διεθνή διαγωνισμό την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών διαχείρισης έργου για την ανάπτυξη των υποδομών και τη διαμόρφωση τοπίου στο πλαίσιο του έργου του Ελληνικού.

Η Hill International έχει διαχειριστεί κάποια από τα μεγαλύτερα έργα ανά τον κόσμο. Η συνεργασία αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει το ότι η Lamda Development προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς στην έναρξη του έργου στο Ελληνικό.

Σημειώνεται ότι η Lamda Development επενδύει σε συνεργασίες με κορυφαίες εταιρίες σε κάθε επιμέρους κλάδο.

Οπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδροςτης Hill και CEO Νότιας Ευρώπης της αμερικανικής εταιρείας, Μανώλης Σιγάλας, «το Ελληνικό είναι το “Έργο των Έργων” στην Ελλάδα». Εσπευσε δε να προσθέσει ότι «ο προγραμματισμός και η υλοποίηση αυτού του κατασκευαστικού προγράμματος είναι το κλειδί για τη συνολική επιτυχία της ανάπλασης και, με απλά λόγια, αποστολή μας είναι να εργαστούμε σκληρά για να βοηθήσουμε την Lamda Development να πετύχει».

Aπό την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hill, Raouf Ghali, δήλωσε πως «νιώθουμε τιμή που μας επέλεξαν ως PMC στο πρόγραμμα».΄Οπως πρόσθεσε ο ίδιος, «η Hill έχει διαχειριστεί τεράστια master-plan σε όλο τον κόσμο και έχει μια ξεχωριστή επιχειρησιακή παρουσία στην Ελλάδα. Είμαστε βέβαιοι ότι οι δυνατότητες της ομάδας μας και οι βέλτιστες πρακτικές που θα φέρουμε θα μας επιτρέψουν να είμαστε πολύτιμοι συνεργάτες της Lamda για την υλοποίηση του προγράμματος υποδομών του Ελληνικού και πέραν αυτής».

Η Hill International είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών project management και τεχνικού συμβούλου στον ευρύτερο κατασκευαστικό κλάδο, καθώς απασχολεί περίπου 2.700 επαγγελματίες και προσωπικό υποστήριξης σε 50 γραφεία παγκοσμίως. Μεταξύ των μεγάλων έργων που υποστηρίζει στη χώρα μας είναι η Πρωτοβουλία Υγείας Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, (που περιλαμβάνει τρία νέα πρότυπα νοσοκομεία σε Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη και Σπάρτη), το Νέο Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου στην Κρήτη (Καστέλι), το Λιμάνι του Πειραιά, το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το ξενοδοχειακό συγκρότημα Four Seasons Astir Palace και ο Διαδριατικός Αγωγός φυσικού αερίου στη Βόρεια Ελλάδα (TAP).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:28