search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:54
MENU CLOSE

Μητσοτάκης: «Πάγωσε» η σύνδεση όταν… μιλούσε για την «συνδεσιμότητα» (Video)

04.03.2021 07:21
Παράταση του lockdown προανήγγειλε ο Μητσοτάκης - Media

 

Με εξαιρετικά θερμά λόγια μίλησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην διαδικτυακή εκδήλωση του ΣΕΒ και της Endeavor Greece για τους «ψηφιακούς νομάδες».

Ωστόσο, παρότι πριν μερικούς μήνες μας είχε ενημερώσει πως όταν είχε μπει στο Μέγαρο Μαξίμου δεν είχε βρει ούτε… router, τότε αν υποτεθεί ότι αγόρασε, φαίνεται πως το πήρε από τα… πανέρια: δεν εξηγείται αλλιώς ότι την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλούσε για την «εξαιρετική συνδεσιμότητα» που επιτρέπει την προσέλκυση ψηφιακών νομάδων, η σύνδεσή του… κόλλησε.

Πάντως, προφανώς όσο κι αν αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα, είναι σαφές πως όταν κολλάει η σύνδεση ενός πρωθυπουργού την ώρα που λέει ότι η συνδεσιμότητα στην Ελλάδα είναι τόσο καλή που επιτρέπει την προσέλκυση περισσότερων «ψηφιακών νομάδων».

Υποθέτουμε επίσης ότι ήταν η κακή στιγμή γιατί θέλουμε να πιστεύουμε ότι το Μαξίμου έχει ελαφρώς καλύτερη σύνδεση από τον υπόλοιπο κόσμο. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:54