search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:41
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Ξέφυγε από περιπολικό και έπεσε σε ασφαλίτικο

04.03.2021 11:09
Ηράκλειο: Ξέφυγε από περιπολικό και έπεσε σε ασφαλίτικο - Media

Εάν δεν σε θέλει. Ένα 22χρονος Κρητικός έκανε τον… ραλίστα προσπαθώντας να αποφύγει τον έλεγχο για παραβίαση των μέτρων μετακίνησης μαζί με την παρέα του.

Με ελιγμούς κατάφερε να αποφύγει ένα περιπολικό της αστυνομίας. Στην προσπάθειά του αυτή, συγκρούστηκε με δύναμη με άλλο ΙΧ, το οποίο όμως ήταν υπηρεσιακό μεν αλλά κρυφό αυτοκίνητο της Ασφάλειας!

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το Πρώτο Θέμα, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τα περιπολικά που ρίχτηκαν στο κατόπι του, παραβίασε τρεις κόκκινους σηματοδότες και πινακίδες Stop, ώσπου στη λεωφόρο Κνωσού το Ι.Χ που οδηγούσε συγκρούστηκε με το όχημα της Ασφάλειας και ακινητοποιήθηκε.

Τόσο στον 22χρονο όσο και σε άλλα τρία άτομα που επέβαιναν στο Ι.Χ., επιβλήθηκαν πρόστιμα για παραβίαση της απαγόρευσης μετακίνησης.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου άσκησε σε βάρος του 22χρονου δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο και ξένα πράγματα, φθορά δημόσιας περιουσίας και απείθεια και τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο.

Όμως, η δίκη του αναβλήθηκε για τις 13 Μαρτίου και αφέθηκε ελεύθερος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:37