search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:20
MENU CLOSE

Οργισμένη η Κλέλια Ρένεση με τα νέα μέτρα – «Πόσο ακόμα θα παριστάνετε τους εθνοπατέρες – σωτήρες;»

04.03.2021 11:09
Οργισμένη η Κλέλια Ρένεση με τα νέα μέτρα -  «Πόσο ακόμα θα παριστάνετε τους εθνοπατέρες – σωτήρες;» - Media

 

Μετά την ανακοίνωση νέων μέτρων για τον κορωνοϊό, η Κλέλια Ρένεση ξέσπασε, με μια ανάρτησή της στο Instagram.

Η ηθοποιός κάνει λόγο για εγκληματικές αποφάσεις και αλαζονεία εκ μέρους της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι ποντάροντας στην καταστολή θα συνεχίσουν να υφίστανται τα ολέθρια αποτελέσματα. 

«Της Δικαιοσύνης ήλιε νοητέ. Πες μου σε παρακαλώ γιατί πολλά δεν τα κατέχω… Πόσοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τον τελευταίο χρόνο, λόγω έλλειψης κλινών ΜΕΘ (και για άλλα νοσήματα, για μη επαρκείς ιατρικές παροχές από δημόσια νοσοκομεία);

Πόσοι άνθρωποι απελπίστηκαν και πήδηξαν από την ταράτσα; Πόσοι άνθρωποι βούτηξαν στην Άβυσσο της απομόνωσης και της θλίψης με ολέθρια αποτελέσματα; Πόσοι άνθρωποι ξέχασαν το “ζω” και έμειναν στο “υπάρχω”. Μάζεψε αυτές τις σκιές, και μέτρα της ξανά και ξανά. Είναι οι “θυσίες” στον βωμό της “εθνικής λύτρωσης” , στο καζάνι της λάθος πονταρισιάς τους.

Πίστεψαν ότι ποντάροντας στην καταστολή θα έχουν τα πάντα υπό έλεγχο. Η αλαζονεία τους φαίνεται στα νούμερα των κλινών ΜΕΘ που είναι σχεδόν τα ίδια με πέρυσι. Εγκλήματα κάτω από το φως του ηλίου και με τη σημαία της άριστης Δημοκρατίας. Πόσο ακόμα θα παριστάνετε τους εθνοπατέρες – σωτήρες όταν ταΐζετε ένα – ένα τα παιδιά σας στα σκυλιά;

Αντί να πάρετε εσείς νέα μέτρα, βάζετε κι άλλη καταστολή στην κατακερματισμένη Ελλάδα.

Δεν ξέρω αν υπάρχει δικαστήριο να σας κάνει να λογοδοτήσετε, αλλά υπάρχει αυτός. Της Δικαιοσύνης ήλιε νοητέ. Μην παρακαλώ σας μην λησμονάτε τη χώρα μου» έγραψε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:19