search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:18
MENU CLOSE

Χιούστον το λύσαμε: Επανάληψη λόγω του Κώστα Δόξα.. λίγο πριν το οριστικό τέλος

06.03.2021 08:12
Χιούστον το λύσαμε: Επανάληψη λόγω του Κώστα Δόξα.. λίγο πριν το οριστικό τέλος - Media

 

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Νικόλας Ράπτης φαίνεται πως δεν «έλυσαν» το θέμα που προέκυψε με τον Κώστα Δόξα, μετά την ξαφνική αποχώρηση του εχθές από το «Your Face Sounds Familiar».

Την Παρασκευή 5 Μαρτίου στον διαστημικό σταθμό του Φάνη και του Νικόλα θα ταξίδευε ο Κώστας Δόξας, αλλά τους πρόλαβαν οι εξελίξεις.

Το κανάλι του Αμαρουσίου τον «αφαίρεσε» εντελώς από το πρόγραμμά του και από τις εκπομπές που εμφανίστηκε.

Γι αυτούς τους λόγους η εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε» έπαιξε σε επανάληψη. Η ατυχής συγκυρία τους οδήγησε σ’ αυτό.

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το -Your Face Sounds Familiar – All Star, για προσωπικούς λόγους. Σας ενημερώνουμε ότι το επεισόδιο της Κυριακής, 7 Μαρτίου, είναι μαγνητοσκοπημένο».

Στο μαγνητοσκοπημένο επεισόδιο του σόου μεταμφιέσεων που συμμετείχε μπαίνει ξανά στο μοντάζ για να αφαιρεθεί η εμφάνιση του Κώστα Δόξα.

Έτσι, την Κυριακή 7 Μαρτίου, ενώ θα δούμε τον τραγουδιστή στα γενικά πλάνα που είναι δύσκολο στο να αφαιρεθούν, η συμμετοχή του δεν θα παίξει ποτέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, αυλαία πέφτει στα τέλη Μαρτίου και για το «Χιούστον το Λύσαμε».

Το διαφορετικό τοκ σόου με τον Φάνη Λαμπρόπουλο και τον Nικόλα Ράπτη που δεν κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό όπως έχει συμβεί με το κοινό του διαδικτύου και τελικά θα μας αποχαιρετήσουν.

Η εκπομπή αν και έγιναν δυο προσπάθειες στο παρελθόν να διασωθεί με αλλαγές στην ώρα εκπομπής, τελικά δεν τα κατάφερε να κερδίσει τηλεοπτικούς συνταξιδιώτες και έτσι στα τέλη Μαρτίου θα σταματήσει η προβολή της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:13