search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:03
MENU CLOSE

Η Γερασιμίδου για τη συνεργασία της με τον Λιβαθινό (Video)

06.03.2021 12:04
Η Γερασιμίδου για τη συνεργασία της με τον Λιβαθινό (Video) - Media

 

Για την παραίτηση του Στάθη Λιβαθινού μίλησε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Γερασιμίδου στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα». 

«Δεν είχα καμιά τραυματική εμπειρία. Μια χαρά έγινε η παράσταση και καλά πήγε. Δεν ανήκει στους φίλους μου. Πολλούς φίλους δεν έχω και δεν είναι όλοι από το θέατρο. Αγαπώ τους συναδέλφους μου, τους σκηνοθέτες με τους οποίους δούλεψα. Με πολλούς μπορεί να έχω ανταλλάξει καμιά κουβέντα, αλλά αυτά ξεχνιούνται», είπε. 

«Δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει στη σχολή και τι έχει γίνει. Η απάντησή του πάντως δεν άναψε φωτιές και αυτό το θεωρώ καλή στάση. Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει πει. Με τα παιδιά θα είμαι σίγουρα, κάτι θα γινόταν και θα τους πήγαινε πίσω. Εγώ δούλεψα μαζί του, μπορεί να μην τρελάθηκα με τον τρόπο του, αλλά δεν έχω να του καταλογίσω κάτι», συνέχισε. 

Σχολιάζοντας τη δήλωση «μέτριος ηθοποιός» και τις επιθέσεις στο ΣΕΗ, η ηθοποιός είπε: «Μόνοι μας δεν μπορούμε να αυτοπροσδιοριστούμε. Κανένας δεν είναι υπεύθυνος ή ειδικός να πει ποιος έχει ταλέντο και ποιος δεν έχει. Ποιος είναι μέτριος και ποιος σπουδαίος και κορυφαίος. Αν κάνουμε τέτοιους χαρακτηρισμούς τι να πούμε για τον Κατράκη και την Παξινού;  Και από ανθρώπους που μπορεί και να μην τους εκτιμάμε γιατί να τους δεχτούμε; Και μάλιστα όταν στρέφονται τα βέλη τους στο Σωματείο μας που υπάρχει από το ’17 και που μπορεί ο καθένας μας να είναι σε μια παράταξη και είναι υγιές να υπάρχει μια σύγκρουση, αλλά ό,τι κι αν είμαστε και να πιστεύουμε, αυτό που αποφασίζει ο κλάδος πρέπει να το σεβόμαστε και να είμαστε μαζί με τους αδικημένους». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:03