search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:56
MENU CLOSE

Βόλος: Φυλάκιση 15 μηνών στον 25χρονο νταή – «Έσπασε» στο ξύλο την πρώην σύντροφό του

06.03.2021 13:54
Βόλος: Φυλάκιση 15 μηνών στον 25χρονο νταή - «Έσπασε» στο ξύλο την πρώην σύντροφό του - Media

 

Συνολική ποινή φυλάκισης 15 μηνών με αναστολή επέβαλε χθες το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου στον 25χρονο, που εισέβαλε την περασμένη Τετάρτη στο σπίτι της 32χρονης πρώην συντρόφου του, της επιτέθηκε και τη χτύπησε.

Το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για απλή σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη οικιακής ειρήνης και εξύβριση, ενώ τον έκρινε αθώο για απειλή.

Ο εισαγγελέας έδρας ζήτησε την ενοχή του κατηγορούμενου, λέγοντας ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να συγκρατήσει τον εαυτό του.

Ο κατηγορούμενος στο Δικαστήριο δεν θυμόταν καν τις πράξεις του. Είπε ότι την προηγούμενη το βράδυ είχε καταναλώσει αλκοόλ και υπνωτικά χάπια που λάμβανε για θεραπεία. Μετά το επεισόδιο αποκοιμήθηκε στην κρεβατοκάμαρα όπου τον βρήκαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.

«Θόλωσα»

«Δεν μπορώ να πιστέψω τι έχω κάνει. Θόλωσα και δεν καταλάβαινα τι έκανα. Ντρέπομαι για τις πράξεις μου. Δεν υπάρχει συγγνώμη όταν κανείς χτυπά γυναίκα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα στο δικαστήριο η 32χρονη περιέγραψε με τα πιο μελανά χρώματα το περιστατικό, επισημαίνοντας ότι τον Νοέμβριο είχε επαναληφθεί παρόμοιο σκηνικό και ήταν μαλωμένοι.

Συγκλονίζει η κατάθεση του θύματος

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, ο 25χρονος την επισκέφτηκε το πρωί στο σπίτι χτύπησε το κουδούνι και εκείνη ντράπηκε και του άνοιξε. Δεν περίμενε, όμως, το επεισόδιο βίας που θα επακολουθούσε. Ο 32χρονος άρχισε να τη χτυπά παντού στο κεφάλι, στον αυχένα, την τραβούσε από τα μαλλιά.

Παράλληλα προκαλούσε καταστροφές στο σπίτι. Εριξε το λάδι από τη φριτέζα στο πάτωμα, αναποδογύρισε το τραπέζι και όταν εκείνη κλειδώθηκε στην κρεβατοκάμαρα για να καλέσει σε βοήθεια, τότε εκείνος έσπασε την πόρτα, της άρπαξε το τηλέφωνο και το πέταξε στον τοίχο.

Αγνωστο είναι σε πόσες βίαιες πράξεις θα προχωρούσε ακόμη αν ένας γείτονάς της δεν τη βοηθούσε. Πάνω στο σκηνικό έντασης η 32χρονη πήδηξε από το παράθυρο ισόγειου ορόφου του σπιτιού της στον δρόμο για να φύγει, όμως ο 25χρονος την ακολούθησε, την άρπαξε και πάλι από τα μαλλιά και την πέταξε επάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και ύστερα σε κάγκελα. Τότε ήταν που εμφανίστηκε ο γείτονάς της και την απομάκρυνε και ύστερα κάλεσαν μαζί την Αστυνομία.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του κατηγορούμενου είπε στο δικαστήριο ότι ο γιος του το προηγούμενο βράδυ δεν ήταν καλά ψυχολογικά και είχε καταναλώσει αλκοόλ και τόνισε ότι στο παρελθόν είχε κάνει προσπάθεια να τον εντάξει σε πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ.

Να επισημανθεί ότι ο 25χρονος κατηγορούταν για εντελώς ελαφριά σωματική βλάβη και ο εισαγγελέας έδρας μετέτρεψε την κατηγορία σε απλή σωματική βλάβη, καθώς η γυναίκα φαινόταν τραυματισμένη.

Πηγή: taxydromos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:56