search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:10
MENU CLOSE

Άκης Πετρετζίκης: Έκανε πρεμιέρα σε μαγειρική εκπομπή στο BBC

06.03.2021 15:12
Άκης Πετρετζίκης: Έκανε πρεμιέρα σε μαγειρική εκπομπή στο BBC - Media

 

Ο πρώτος Έλληνας MasterChef, που βλέπει την καριέρα του στη χώρα μας να πηγαίνει διαρκώς από το καλό στο καλύτερο, έβαλε πλώρη ως φαίνεται, να κατακτήσει και τις διεθνείς κουζίνες.

Συμμετέχει και στη νέα σεζόν του δημοφιλούς μαγειρικού ριάλιτι «Ready, Steady, Cook» του BBC ONE που έκανε πρεμιέρα την 1η Μαρτίου στη βρετανικό δίκτυο.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής της εκπομπής μαγειρικής του ALPHA έμεινε για αρκετούς μήνες στη Γλασκώβη για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Το παιχνίδι μεταδίδεται σε καθημερινή βάση με 20λεπτη διάρκεια και σκοπός του είναι να μαγειρέψουν οι παίκτες και οι σεφ με συγκεκριμένο budget και με συγκεκριμένα προϊόντα.

Στην πρεμιέρα μαγείρεψε ένα διαφορετικό σάντουιτς με τόνο το οποίο έκλεισε σε μία εντυπωσιακή κρούστα από παρμεζάνα εντυπωσιάζοντας τους συναδέλφους του και το κοινό.

Ο Άκης Πετρετζίκης διαθέτει ένα από τα ισχυρότερα προφίλ στο instagram στην Ελλάδα καθώς η διεθνή καριέρα που κάνει του έχει δώσει περισσότερους από 1,6 εκατομμύρια ακολούθους.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:10