search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:04
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν για κλοπή 80.000 ευρώ από ηλικιωμένη

06.03.2021 20:51
Επίθεση με γκαζάκια στο Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» - Media

 

Τρία άτομα συνελήφθησαν κατηγορούμενα για την κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού που κατήγγειλε το πρωί του Σαββάτου ηλικιωμένη στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, όταν άγνωστοι προσποιούμενοι τους τεχνικούς φυσικού αερίου εισήλθαν στο σπίτι της.

Δικυκλιστές αστυνομικοί τους προσήγαγαν το απόγευμα στο κέντρο της πόλης και έκτοτε κρατούνται. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη εξετάζεται η εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες πράξεις, ενώ αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για «μέλη σπείρας που δραστηριοποιούνται σε διακεκριμένες κλοπές».

Οι συλληφθέντες φαίνεται πως είχαν εγκατασταθεί τον τελευταίο καιρό στη Θεσσαλονίκη μισθώνοντας δωμάτια σε ξενοδοχεία της πόλης.

Η καταγγελία της 87χρονης στην Χαριλάου αφορούσε σε δύο άτομα που με τις υποτιθέμενες ιδιότητες των τεχνικών εισήλθαν στο διαμέρισμά της, αποσπώντας ακολούθως, με την μέθοδο της απασχόλησης, το ποσό των 80.000 ευρώ που είχε στην κατοχή της. Στην συγκεκριμένη περίπτωση φέρεται να εμπλέκεται και συνεργός τους που τους ανέμενε στην είσοδο της οικοδομής.

ΑΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:04