search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:13
MENU CLOSE

«Παρέμβαση» Γιάννη Λιγνάδη για επιστολές: Αυτό το υλικό δεν έχει θεσμική υπόσταση (Video)

07.03.2021 11:49
«Παρέμβαση» Γιάννη Λιγνάδη για επιστολές: Αυτό το υλικό δεν έχει θεσμική υπόσταση (Video) - Media

 

Παρέμβαση στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» μετά την προβολή του θέματος για το κρυφό «κρησφύγετο» του Δημήτρη Λιγνάδη και τις ερωτικές επιστολές που φέρεται να έχει λάβει, έκανε ο αδελφός του σκηνοθέτη και ηθοποιού, Γιάννης Λιγνάδης.

Ειδικότερα, στην εκπομπή προβλήθηκε δημοσίευμα της εφημερίδας «Μπαμ στο ρεπορτάζ» όπου και δημοσιεύθηκαν αποσπάσματα από τις ερωτικές επιστολές που φέρεται να είχε ανταλλάξει ο Δημήτρης Λιγνάδης ακόμη και με μαθητές του.

Το πρωτοσέλιδο της εν λόγω εφημερίδας έκανε λόγο για κρυφό «κρησφύγετο», στο δεύτερο υπόγειο της πολυκατοικίας, όπου διέμενε ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού θεάτρου. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ εκεί φυλασσόταν μεγάλο μέρος του προσωπικού αρχείου του.

Αυτό μάλιστα κινητοποίησε τις Αρχές που έκαναν νέα έρευνα στο σπίτι του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη και κατάσχεσαν κούτες με προσωπικά αντικείμενα και αλληλογραφία του.

Ο αδελφός του ηθοποιού, Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης, σε τηλεφωνική του παρέμβασή του ανέφερε: «Περιήλθε στη γνώση μου ότι στην εκπομπή σας προβλήθηκε ένα έντυπο υλικό της κατεφημισμό εφημερίδας “Μπαμ”, το οποίο αποκτήθηκε υπόπτως και παρανόμως από τον κατεφημισμό αρχισυντάκτη της εφημερίδας. Αυτό το υλικό δεν έχει θεσμική υπόσταση, εφόσον δεν αποκτήθηκε θεσμικά. Αντιλαμβάνεστε ότι υπόκειται σε αλλοιώσεις και επεξεργασίες… Το δε περιεχόμενό του είναι αναξιόπιστο και φαύλο από όλες τις απόψεις. Είναι αναξιόπιστο και γελοίο. Μία εκ των επιστολών που αναγνώστηκε και αναπαρήχθην είναι από φίλη του αδελφού μου και το περιεχόμενο της είναι ερωτοσατυρικό και αστείο».

»Αναφέρομαι σε ένα ποίημα που δημοσιεύθηκε και είμαι σίγουρος ότι και τα υπόλοιπα έχουν την ίδια γελοιότητα. Θα σας συνιστούσα να είμαστε προσεχτικοί γιατί έχουμε καταπατημένα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα εδώ. Πρέπει να υπάρχει ευαισθησία στο λειτούργημα που ασκείτε γιατί διαμορφώνετε την κοινή γνώμη. Οι καιροί δεν είναι υγιής είναι πονηροί», ανέφερε ο Γιάννης Λιγνάδης.

Η παρέμβαση προκάλεσε την άμεση απάντηση του διευθυντή της εφημερίδας, Πέτρου Κουσουλού, που ανέφερε πως η εφημερίδα θα κινηθεί νομικά κατά του Γιάννη Λιγνάδη για τις δηλώσεις του. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:13