search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:00
MENU CLOSE

«Χείμαρρος» η Γερμανού κατά Δάρα: Ακραία και ντροπιαστική αντίληψη (Video)

07.03.2021 13:54
Η εξομολόγηση της Ναταλίας Γερμανού: «Ξέρω γιατί δεν έκανα παιδί - Δεν το μετανιώνω» - Media

 

«Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία η Ισαβέλλα που βγαίνει και λέει πως “πρέπει να θέλει και ο άλλος για να συμβεί το κακό”. Το έχουμε ξανακούσει και άλλες φορές και από άνδρες και από γυναίκες», τόνισε με νόημα η Ναταλία Γερμανού σχολιάζοντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» τις δηλώσεις της. 

Πιο συγκεκριμένα, μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η παρουσιάστρια είπε: «προσπαθώ να καταλάβω αν υπάρχει συνοχή στις απαντήσεις γιατί η Σάσα Σταμάτη έκανε δεύτερη και τρίτη ερώτηση προσπαθώντας να την απαλλάξει από αυτή τη δυσάρεστη θέση που η ίδια βρέθηκε με τις απαντήσεις της. Λέει, λοιπόν, η Ισαβέλλα Δάρρα ότι ο άνθρωπος πρέπει να δουλέψει με τον εαυτό του και να μάθει να λέει όχι. Γιατί μπορείς να είσαι υπεύθυνος για τον εαυτό σου, λέει, αλλά όχι για τον άλλον. Ναι, αλλά όταν ο άλλος σε κακοποιεί και δεν ακούει το δικό σου όχι , σε αυτή την περίπτωση τι κάνεις Ισαβέλλα μου; Αυτό είναι το θέμα των ημερών, αυτό πραγματεύεται το κίνημα #metoo».

«Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία η Ισαβέλλα που βγαίνει και λέει πως «πρέπει να θέλει και ο άλλος για να συμβεί το κακό». Το έχουμε ξανακούσει και άλλες φορές και από άνδρες και από γυναίκες» πρόσθεσε η παρουσιάστρια στη μεσημεριανή της εκπομπή. «Αυτή η ακραία και κατά τη γνώμη μου ντροπιαστική αντίληψη, επιτρέψτε μου την έκφραση και λυπάμαι που την λέω, του «τα ‘θελε και τα ‘παθε». Ότι αν δεν αφήσεις χώρο στον άλλο δεν θα σου κάνει κακό. Ε, δεν είναι έτσι δυστυχώς τα πράγματα! Προσπαθήσαμε πάρα πολύ ώρα στο γραφείο να επικοινωνήσουμε μαζί της και κάναμε υπεράνθρωπες προσπάθειες, γιατί δεν θέλουμε να καταδικάζουμε κάποιον εάν δεν του δώσουμε το δικαίωμα να εξηγήσει τα λεγόμενα του, να τα ανασκευάσει στην καλύτερη περίπτωση και να μας πει πως άλλο εννοούσε. Δεν κατέστη δυνατό να την βρούμε, το τηλέφωνο της ήταν μονίμως κλειστό και δεν απαντούσε», συνέχισε. 

Η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη, ωστόσο, που πήρε τη συγκεκριμένη συνέντευξη από το γνωστό μοντέλο επιβεβαίωσε στην εκπομπή του Alpha δεν τίθεται θέμα παρερμηνείας και πως έτσι ακριβώς ήταν οι δηλώσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:00