search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:55
MENU CLOSE

Νέα Σμύρνη: Βουλευτής της ΝΔ είδε ως… «αστοχίες» τους ξυλοδαρμούς της ΕΛΑΣ

08.03.2021 07:30
Νέα Σμύρνη: Βουλευτής της ΝΔ είδε ως... «αστοχίες» τους ξυλοδαρμούς της ΕΛΑΣ  - Media

 

Μπορεί όλη η χώρα να είδε τον άγριο ξυλοδαρμό ενός νεαρού στη Νέα Σμύρνη και να άκουσε τη σπαρακτική του κραυγή “πονάω” από τα χτυπήματα με πτυσσόμενο κλομπ αστυνομικού, αλλά ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Σπανάκης είδε απλώς… αστοχία, σπεύδοντας να “ανακατέψει” στο όλο θέμα που έχει προκύψει με τις αστυνομικές αυθαιρεσίες, τα “μπαράζ επιθέσεων σε τράπεζες…”

«Πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί στις εκφράσεις μας και να αποφύγουμε λογικές που μας πάνε δεκαετίες πίσω. Σε μια τέτοια περίοδο, εν μέσω πανδημίας, δεν χωρούν τέτοιες καταστάσεις, πρέπει να πορευόμαστε ενωμένοι. Πρέπει να γίνει έρευνα σε βάθος και για όσα έγιναν στην Νέα Σμύρνη, δεν περιποιούν τιμή σε κανέναν», είπε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» ο βουλευτής της ΝΔ.

Σπανάκης για Νέα Σμύρνη: υπήρξαν “αστοχίες” από τους αστυνομικούς (βίντεο)

Ο Β. Σπανάκης ανέφερε επίσης και ότι «υπήρξε μπαράζ επιθέσεων σε τράπεζες, στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που στεγάζεται κάτω από το πατρικό μου σπίτι και αλλού. Ξημερώματα Κυριακής «χτύπησαν» κεντρικά σημεία του Μοσχάτου και για αυτό έχω ζητήσει την πρόσθετη φύλαξη της περιοχής. Στο Μοσχάτο δεν υπήρχε κανένας αστυνομικός να φυλάξει τις περιουσίες, ενώ είδαμε άλλη εικόνα στην Νέα Σμύρνη. Τις εικόνες αυτές σίγουρα τις καταδικάζουμε, αλλά πρέπει να δούμε και το αποτέλεσμα της έρευνας, διότι βλέπουμε μόνο την μία πλευρά. Σίγουρα αυτές οι εικόνες μας προβληματίζουν, είναι προφανές ότι υπήρξαν αστοχίες, αλλά πρέπει να ολοκληρωθεί η έρευνα για να έχουμε την πλήρη εικόνα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:54