search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:48
MENU CLOSE

Οι καυτές φωτογραφίες με ημίγυμνα μοντέλα, τσουρούφλισαν τους πυροσβέστες (Photos)

08.03.2021 13:20
Οι καυτές φωτογραφίες με ημίγυμνα μοντέλα, τσουρούφλισαν τους πυροσβέστες (Photos) - Media

 

Οι πυροσβέστες σε ένα πυροσβεστικό σταθμό στη Νέα Υόρκη αποφάσισαν να φωτογραφηθούν με 2 ημίγυμνα καλλίγραμμα μοντέλα και έχουν μπει σε μπελάδες.

Τα μοντέλα ανέβασαν τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τώρα οι συγκεκριμένοι πυροσβέστες, τρέχουν και δε φτάνουν, αφού κάτι τέτοιο απαγορεύεται από την υπηρεσία. 


Οι πυροσβέστες του σταθμού «Engine 8/Ladder 2» που βρίσκεται στο Μανχάταν ενέδωσαν στην πρόταση δυο μοντέλων να φωτογραφηθούν μαζί τους ενώ τα μοντέλα ήταν ημίγυμνα.

Όταν οι φωτογραφίες ανέβηκαν στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ηγεσία της πυροσβεστικής διέταξε έρευνα πρώτον γιατί απαγορεύεται οι πυροσβέστες να εμφανίζονται στα social media και δεύτερον για το πώς μπήκαν δυο ημίγυμνες στον σταθμό και φωτογραφήθηκαν.
Ένα από τα καυτά μοντέλα η Βέρα Σμίρνοβα πόσταρε τις φωτογραφίες στο λογαριασμό της και κυριολεκτικά έπεσε το διαδίκτυο. Μάλιστα η λεζάντα που έβαλε η ημίγυμνη Βέρα με τις εντυπωσιακές καμπύλες μαζί με τους πυροσβέστες έγραφε: «Καίγομαι».


Το άλλο μοντέλο που φωτογραφήθηκε με τους πυροσβέστες μέσα στον πυροσβεστικό σταθμό, είναι η Αναστασία Φιλντς, η οποία πριν λίγους μήνες είχε ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών όταν είχε ποζάρει μπροστά από δυο αστυνομικούς δείχνοντας τα οπίσθια της. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:38