search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:56
MENU CLOSE

Επεισόδια μικρής έκτασης και χρήση χημικών στην Πανόρμου

08.03.2021 18:43
Επεισόδια μικρής έκτασης και χρήση χημικών στην Πανόρμου - Media
 
Επεισόδια μικρής έκτασης σημειώθηκαν αργά το απόγευμα της Δευτέρας μεταξύ αστυνομικών και ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου.
 
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι άγνωστοι κινήθηκαν κατά των ανδρών της αστυνομίας οι οποίοι ήταν σταθμευμένοι κοντά στην πλατεία της Πανόρμου εκτοξεύοντάς τους πέτρες και άλλα αντικείμενα.
 
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, έγινε περιορισμένη χρήση χημικών προκειμένου να διαλυθούν τα άτομα, ενώ ακολούθησε και κυνηγητό στα στενά της περιοχής.
 
Σημειώνεται ότι τα επεισόδια σημειώθηκαν στην συμβολή των οδών Πανόρμου και Καρύστου, όπου βρίσκονται τα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων.
 
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Πανόρμου υπήρχε προγραμματισμένη συγκέντρωση περίπου 80 ατόμων ως διαμαρτυρία  για τα όσα εγιναν στη Νέα Σμύρνη.
Η αστυνομία έκανε χρήση κρότου-λάμψης και χημικών, για να διαλύσει τους συγκεντρωμένους ενώ υπάρχουν αναφορές και για τρείς προσαγωγές.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:56