search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:34
MENU CLOSE

Πανόρμου-Χίος: Εκδικητικές καταστροφές κατά κατοίκων – Τι δεν άλλαξε στην ΕΛΑΣ (Videos)

09.03.2021 08:18
Πανόρμου-Χίος: Εκδικητικές καταστροφές κατά κατοίκων - Τι δεν άλλαξε στην ΕΛΑΣ (Videos) - Media

Έκπληξη εξέφρασαν αρκετοί στα social media από τις εικόνες αστυνομικών να προκαλούν φθορές σε αυτοκίνητα κατοίκων το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Πανόρμου.

Βέβαια, για όσους έχουν λίγο πιο δυνατή μνήμη, οι συγκεκριμενες σκηνές ούτε πρωτόγνωρες είναι, ούτε βέβαια προκαλούν κάποιον… αιφνιδιασμό.

Τα ίδια ακριβώς είχαν συμβεί και πριν από περίπου ένα χρόνο στην Χίο και την Λέσβο όταν δυνάμεις της ΕΛΑΣ, οι οποίοι είχαν κάνει «απόβαση» στα δύο νησιά λόγω των αντιδράσεων στην δημιουργία νέων στρατοπέδων για πρόσφυγες, καθώς αποχωρούσαν προκάλεσαν φθορές σε αυτοκίνητα κατοίκων και στις υποδομές του λιμανιού.

Φαίνεται λοιπόν ότι είναι πάγια τακτική για τις αστυνομικές δυνάμεις, όταν νιώθουν ότι έχουν «ανοιχτές παρτίδες» με μερίδα κατοίκων και πολιτών, να προβαίνουν ανενόχλητες σε τέτοιου είδους καταστροφές.

Τέλος, σε ότι αφορά τις ΕΔΕ που ανακοινώνονται κάθε φορά από την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, αυτές μάλλον μένουν στο λόγια.

Εκτός και αν οι αστυνομικοί που εμφανίζονται στα βίντεο από την Χίο και την Λέσβο να ξυλοφορτώνουν πολίτες και να προκαλούν καταστροφές, τιμωρήθηκαν και δεν το μάθαμε ποτέ…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:32