search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:29
MENU CLOSE

Άνοιξαν τις «Πύλες της Κολάσεως» Μέγκαν και Χάρι με τη συνέντευξη τους στην Όπρα

09.03.2021 08:21
Άνοιξαν τις «Πύλες της Κολάσεως» Μέγκαν και Χάρι με τη συνέντευξη τους στην Όπρα - Media

 

Σε δεινή θέση βρίσκονται τα ανάκτορα του Μπάγκινγκχαμ μετά τις σκανδαλώδεις αποκαλύψεις του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ με την συνέντευξη τους στο CBS.

Η Δούκισσα του Σάσεξ κατηγόρησε την βασιλική οικογένεια για ρατσισμό και συμπεριφορά που την εξώθησαν σε τάσεις αυτοκτονίας.

Καθ’ όλη την διάρκεια της συνέντευξης κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου, με το διαμαντένιο βραχιόλι της αείμνηστης Νταιάνας στο χέρι της Μέγκαν, να έχει το συμβολισμό της!

Ήταν επιλογή της να το φορέσει η Δούκισσα του Σασέξ Μέγκαν Μάρκλ στην συνέντευξη που έδωσε με τον Πρίγκιπα Χάρι στην δημοσιογράφο Όπρα Γουίνφρι, στο δίκτυο CBS.

Παράδεισος το τοπίο, τρυφερή η κουβέντα, ακόμη και στο κοτέτσι της φάρμας του ζευγαριού, έτσι για να φανεί η διαφορά από την χρυσή κόλαση που θα καταμαρτυρούσε το ζεύγος εις βάρος των Ουίνδσορ.

Στο Μπάγκινγκχαμ ενδημούσε ο ρατσισμός και όπως κάποτε η Πριγκίπισσα Νταϊάνα, έτσι και η νύφη της, είχε αναπτύξει τάσεις αυτοκτονίας και ιδέες αυτοτραυματισμού.

Ήθελε πολύ κουράγιο για να μπορέσουν οι Σάσεξ όπως τους επέβαλε να αυτοαποκαλούνται το παλάτι, για να προβούν σε αποκαλύψεις σκανδαλώδους σκληρότητας για την στάση της βασιλικής οικογένειας.

Ο Χάρι αποκάλυψε ότι τα ανάκτορα τον είχαν αποκλείσει από την οικογενειακή περιουσία και στη ζωή του έβλεπε να επαναλαμβάνεται η ιστορία της μητέρας του.

Βέβαια, ο Χάρι δεν δίστασε να πει στην Όπρα ότι λυπάται τον Ουίλιαμ και τον Κάρολο, καθώς δεν κατάφεραν να «γλιτώσουν», όπως αυτός, και η Μέγκαν αποκάλυψε πως η Κέιτ την έκανε να κλάψει σε καβγά που είχαν οι δυο τους πριν το γάμο της Μέγκαν με τον Χάρι.

Η μόνη είδηση που δεν ήταν γκρίζα και αφορούσε την γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, ένα κοριτσάκι που έρχεται στο κόσμο το καλοκαίρι.

«Βράζει» το παλάτι

Θύελλα αντιδράσεων στο Βρετανικό παλάτι, στα μέσα ενημέρωσης και στους Βασιλικούς ανταποκριτές έχει προκαλέσει η συνέντευξη του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ.

Τις «Πύλες της Κολάσεως» άνοιξαν το ζευγάρι σύμφωνα με τους βασιλικούς αναλυτές με την συνέντευξη τους.

Ήδη έχει ξεκινήσει η συζήτηση για ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας, ευθύνεται για το ρατσιστικό σχόλιο, για την εγκυμονούσα τότε Μέγκαν στο υιό της Άρτσι.

Χαρακτηριστική είναι η αποκάλυψη του Χάρι ότι η βασίλισσα Ελισάβετ τον κάλεσε μαζί με την δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μάρκλ στις 6 Ιανουαρίου του 2020 να μείνουν για μια νύχτα στο παλάτι του Σάντρινγκχαμ και να συζητήσουν. Εκείνοι το δέχτηκαν, αλλά η Ελισάβετ δεν πραγματοποίησε ποτέ την πρόσκληση.

Ο Χάρι και η Μέγκαν ένοιωθαν από την αρχή ότι βρισκόντουσαν σε στενό κλοιό. Και αποφάσισαν να παντρευτούν κρυφά στον κήπο του σπιτιού τους, τρεις μέρες πριν την επίσημη τελετή του παλατιού. Κάτι που αποκάλυψαν πρώτη φορά στη διάρκεια της κουβέντας τους με την Όπρα Γουίνφρι.

Το πρόβλημα με την συνέντευξη βόμβα όπως την χαρακτηρίζουν οι αναλυτές, είναι ότι στην εποχή του διαδικτύου την παρακολούθησε όλος ο πλανήτης. Και η αλλαγή στις αντιλήψεις για περί βασιλικής οικογένειας είναι ριζική.

Χαρακτηριστικοί είναι οι τίτλοι των Βρετανικών εφημερίδων. «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο οίκος  Ουίνδσορ περνάει τέτοια κρίση».

Ο προσωπάρχης της αξέχαστης Νταϊάνας βρίσκει κοινά σημεία στην υπόθεση της θλιμμένης πριγκίπισσας και την απομάκρυνση του γιου της από το παλάτι.

Σύμφωνα με αξιωματούχο του παλατιού η Βασίλισσα δεν θα μπορέσει να παρακολουθήσει αυτό το «Τσίρκο» όπως τη χαρακτήρισε ο αυλικός την συνέντευξη.

Ενώ και ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε ότι δεν θα την παρακολουθήσει εξ αιτίας της προχωρημένης ώρας που προβάλλεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, που τα σκήπτρα του κρατά μια κάθε άλλο ενωμένη οικογένεια.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:27