search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:43
MENU CLOSE

Στουρνάρας: Τη δόση, αλλιώς πεθαίνουμε από ασφυξία!

16.10.2012 11:32
Στουρνάρας: Τη δόση, αλλιώς πεθαίνουμε από ασφυξία! - Media

Δραματικό τόνο θέλησε να δώσει ο υπουργός Οικονομικών μιλώντας σήμερα στην  Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής. Όπως είπε χαρακτηριστικά… τα χρήματα τα θέλει και η Ισπανία!

Δραματικό τόνο θέλησε να δώσει ο υπουργός Οικονομικών μιλώντας σήμερα στην  Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.

Θέλουμε άμεσα τη δόση, αλλιώς θα πεθάνουμε από ασφυξία, είπε και επικαλέστηκε τον διεθνή Τύπο που αναφέρει ότι η Ισπανία είναι έτοιμη να ζητήσει βοήθεια.

Όπως χαρακτηριστικά είπε «Αυτό σημαίνει, ότι τα χρήματα που προορίζονται για εμάς, τα θέλουν και άλλοι. Αν δεν τα πάρουμε τώρα, θα πεθάνουμε από ασφυξία».

Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, η Ελλάδα έχει λαμβάνειν ακόμη 90 δισ. ευρώ από τα 240 δισ. των δύο δανειακών συμβάσεων. Τα χρήματα αυτά, είπε, θα μας φτάσουν, αν όλα εξελιχθούν ομαλά. Αν όχι, δεν μας φτάνει τίποτε.

Ακόμη, είπε ότι τα μέτρα που συζητά η κυβέρνηση με την τρόικα, με την προϋπόθεση και της επιμήκυνσης, ανέρχονται σε 13,5 δισ. για τη διετία 2013-2014. Χωρίς την επιμήκυνση φτάνουν τα 18 δισ. ευρώ. Αν όλα πάνε καλά, επανέλαβε, τότε δεν θα χρειαστούν άλλα μέτρα. Αν όχι θα πρέπει να ληφθούν και άλλα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15