search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:11
MENU CLOSE

Ξανακυλούν οι «πέτρες»!

16.10.2012 12:07
Ξανακυλούν οι «πέτρες»! - Media

Πενήντα χρόνια συμπληρώνονται από την εμφάνιση των Rolling Stones στην μουσική σκηνή και το θρυλικό συγκρότημα θα το γιορτάσει με τέσσερις συναυλίες.

Πενήντα χρόνια συμπληρώνονται από την εμφάνιση των Rolling Stones στην μουσική σκηνή και το θρυλικό συγκρότημα θα το γιορτάσει με τέσσερις συναυλίες.
 
Οι γερόλυκοι της ροκ ανακοίνωσαν στην σελίδα τους στο Facebook ότι θα δώσουν δύο συναυλίες στις 25 και στις 29 Νοεμβρίου στο Λονδίνο, στη Βρετανία, και στη συνέχεια άλλες δύο στις 13 και στις 15 Δεκεμβρίου στο Νιούαρκ στο Νιου Τζέρσεϊ, στις ΗΠΑ.
 
Μάλιστα, κάνοντας και χιούμορ με την ηλικία τους – ο Mick Jagger και ο Keith Richards κοντεύουν τα 70- ονόμασαν την επετειακή τους περιοδεία "50 and counting" ("50 και συνεχίζουμε να μετράμε").
 
 Επιπλέον, στα πλαίσια των «εορταστικών εκδηλώσεων» για τα 50 χρόνια της μουσικής τους σταδιοδρομίας, στις 12 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει άλμπουμ με τα καλύτερα τραγούδια του συγκροτήματος.
 
Το 1989, το συγκρότημα εντάχθηκε στο αμερικάνικο Rock and Roll Hall of Fame, και το 2004 πήρε την τέταρτη θέση στους 100 μεγαλύτερους καλλιτέχνες όλων των εποχών του περιοδικού Rolling Stone. Πολλά τραγούδια τους – όπως τα «Painted Black», «Sympathy for the Devil», «(I Can't Get No) Satisfaction», «Angie» και «Brown Sugar» – έχουν μείνει κλασικά στην ιστορία της ροκ μουσικής.
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50