search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:52
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί εκτάκτως την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου

17.10.2012 18:13
Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί εκτάκτως την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου - Media

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Τελευταία παράσταση» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς  ο υπογράφεται η κοινωνική τραγωδία της χώρας. Πώς η τριανδρία της συγκυβέρνησης και «αιχμάλωτοι» μιντιάρχες παζαρεύουν μόνο τη διάσωσή τους.(Σελ. 4,5)

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Τελευταία παράσταση» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς  υπογράφεται η κοινωνική τραγωδία της χώρας. Πώς η τριανδρία της συγκυβέρνησης και «αιχμάλωτοι» μιντιάρχες παζαρεύουν μόνο τη διάσωσή τους.(Σελ. 4,5)
 
ΣΑΜΑΡΑΣ: Ο πρωθυπουργός, παγιδευμένος μεταξύ τρόικας και των κυβερνητικών  εταίρων του, αναζητά ισορροπίες οι οποίες, όσο περνά ο χρόνος, γίνονται ολοένα και πιο δύσκολη υπόθεση (Σελ. 6,7)
 
ΤΣΙΠΡΑΣ: Τη δύναμη του λαού που είναι σε θέση να ακυρώσει τα μέτρα και τη συγκυβέρνηση των τριών, υπογραμμίζει στις τοποθετήσεις του  ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ανεβάζοντας τις αντιπολιτευτικές  στροφές.  (Σελ 8,9)
 
ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ: Ποιος είπε ότι η χρεοκοπία και η διαδικασία ξεπουλήματος  δεν προσφέρει  «ευκαιρίες»; Ζεστά 150 εκατομμύρια ευρώ ετοιμάζονται να εισπράξουν οι σύμβουλοι των αποκρατικοποήσεων. Και αυτά μόνο για αρχή…(Σελ.18-19).
 
ΤΡΟΙΚΑ:  Πολύ βολική για τα συμφέροντα και τις επιδιώξεις της Αγκυρας η ιδέα των εποπτών να «εγκαταλειφθούν» τα ελληνικά νησιά με πληθυσμό λιγότερο από 150 άτομα. Κατά… σύμπτωση, τα εν λόγω νησάκια, βρίσκονται στον κατάλογο των ελληνικών νησιών  των οποίων την κυριότητα αμφισβητεί η Τουρκία. (Σελ 18, 19)
 
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Από τον Μουσολίνι στους ραβδούχους της εξουσίας. Από που έρχονται, τι μας λένε και τι θέλουν οι όψιμοι εθνοσωτήρες. (Σελ 20)
 
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art»Σταμάτης Κραουνάκης: «Είμαι αριστερός, με πένθος στο μανίκι». Ακόμη: Ακαδημία Αθηνών / Το «Μάουζερ» μιλά πολωνικά / Στoπ Καρέ / Θεσσαλονίκη καλεί πλανήτη Γη.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:52