search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:46
MENU CLOSE

Europa League: Ολυμπιακός-Άρσεναλ 1-3 – Kατέρρευσαν σε ένα πεντάλεπτο οι «ερυθρόλευκοι»

11.03.2021 22:12
Europa League: Ολυμπιακός-Άρσεναλ 1-3 - Kατέρρευσαν σε ένα πεντάλεπτο οι «ερυθρόλευκοι» - Media

 

Πικρή ήττα 3-1 γνώρισε ο Ολυμπιακός από την Άρσεναλ στο «Καραϊσκάκη» που λύγισε στο τελευταίο δεκάλεπτο και πλέον ψάχνει μόνο θαύμα για τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Η ομάδα του Μαρτίνς, λύγισε από τα προβλήματα που ξεκίνησαν πριν την έναρξη του ματς με τη μη συμμετοχή του Μπα πέντε λεπτά πριν την σέντρα, που οδήγησε σε άμυνα ανάγκης και κορυφώθηκαν μέσα στο παιχνίδι, αφού οι «ερυθρόλευκοι» πλήρωσαν τα λάθη τους και γνώρισαν την ήττα που δεν τους αφήνει πολλά περιθώρια ενόψει της ρεβάνς στο Λονδίνο, όπως μεταδίδει το sport-fm.gr.

Τραγικό λάθος από Ρέαμπτσιουκ αλλά και Σα στο 1-0 των «κανονιέρηδων», ενώ η απάντηση του Ελ Αραμπί δεν ήταν ικανή να γλιτώσει τον Ολυμπιακό που κατέρρευσε στο φινάλε και δέχθηκε δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Ελέγχεται ο διαιτητής στο δεύτερο γκολ των Άγγλων, αφού φαίνεται να υπάρχει επιθετικό φάουλ του Γκάμπριελ πάνω στον Εμβιλά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:45