search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:35
MENU CLOSE

ΣΚΑΪ – Οικονόμου: Μετά την Κανέλλη αλλοίωσαν βίντεο με αστυνομικούς (Videos)

12.03.2021 08:15
ΣΚΑΪ - Οικονόμου: Μετά την Κανέλλη αλλοίωσαν βίντεο με αστυνομικούς (Videos) - Media

 

Αντιδράσεις στα social media σε καθημερινή βάση προκαλεί η εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ που παρουσιάζει ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου. 

Μόλις μία μέρα μετά το επεισόδιο με τη Λιάνα και συγκεκριμένα χθες Πέμπτη στην εκπομπή παρουσιάστηκαν πλάνα χωρίς ήχο από την εκκένωση του ΑΠΘ διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα. 

Ηταν ένα βίντεο του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Λιτσαρδάκη από την έφοδο της αστυνομίας στο ΑΠΘ για τη βίαιη εκκένωση της κατάληψης των φοιτητών.

Από το βίντεο που θα δείτε παρακάτω, αφαιρέθηκε ο ήχος και παρουσιάστηκε ως βίντεο της αστυνομίας.

Όλα αυτά περιγράφει… γλαφυρά ένα χιουμοριστικό βίντεο του Luben.tv

Στη σημερινή (Παρασκευή) εκπομπή προβλήθηκε το ορθό βίντεο με ήχο, με τον Δημήτρη Οικονόμου να διευκρινίζει ότι σε αυτό ο Αλέξανδρος Λιτσαρδάκης τρέχει προς τα πίσω για να φύγει την ώρα που οι αστυνομικοί κινούνται απειλητικά. «Αυτό το λέμε προς αποκατάσταση της αλήθειας, γιατί χθες το είχαμε παίξει χωρίς ήχο», ανέφερε ο δημοσιογράφος. 

Το επεισόδιο με την Λιάνα Κανέλλη 

Το πρωί της Τετάρτης η βουλευτής του ΚΚΕ είχε επεισόδιο με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Οικονόμου, καθώς η Λιάνα Κανέλλη μεταφέροντας ένα σύνθημα που ακούστηκε από τους αστυνομικούς διεκόπη και προχώρησαν σε διαφημίσεις. 

Η κ. Κανέλλη, αφού καταδίκασε την επίθεση στον αστυνομικό, αναρωτήθηκε αν στο κανάλι έχουν το κουράγιο να δείξουν βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να λένε «πάμε να τους γαμ@@@, να τους σκοτώσουμε».

Μετά από αυτή τη φράση, ο κ. Οικονόμου ζήτησε επιτακτικά από τη βουλευτή του ΚΚΕ να πάρει πίσω τη φράση και στη συνέχεια «κόπηκε» η συζήτηση.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς από τον Περισσό αποφασίστηκε το εμπάργκο στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10