search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:22
MENU CLOSE

Νέα Σμύρνη: Άλλαξε την κατάθεσή του ο κουνιάδος του 30χρονου – Ποιον ισχυρισμό ανακάλεσε

13.03.2021 11:27
Νέα Σμύρνη: Άλλαξε την κατάθεσή του ο κουνιάδος του 30χρονου – Ποιον ισχυρισμό ανακάλεσε - Media

 

Ανακάλεσε ο κουνιάδος του 30χρονου τον αρχικό ισχυρισμό του, ότι δηλαδή ο κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας έριξε τον αστυνομικό από τη μηχανή που επέβαινε, κατά τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη την περασμένη Τρίτη.

Eνώ στην προανακριτική κατάθεσή του είχε υποστηρίξει ότι είδε τον 30χρονο να χτυπάει τον πεσμένο αστυνομικό, στην κατάθεση που έδωσε χθες στην ανακρίτρια είπε πως δεν γνωρίζει εάν ήταν αυτός που έριξε τον αστυνομικό από το μηχανάκι.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως όταν τον συνάντησε τυχαία στη Νέα Σμύρνη όπου είχε πάει για να κλείσει μία δουλειά : «Του είπα μην χτυπήσεις κόσμο και αστυνομικούς’ και μου απαντάει ‘γιατί θα με δώσεις στους δικούς σου τους μπάτσους’; και εγώ του απάντησα ‘ναι’ και αμέσως έφυγα για να μην φάω ξύλο από τους αναρχικούς. Ξαφνικά άκουσα κάποιον να φωνάζει ‘έρχονται οι μπάτσοι με τα παπάκια’ και τότε κάνανε ντου. Τότε είδα κάποιον να τρέχει προς τη μεριά των αστυνομικών και τους υπόλοιπους να τον ακολουθούν.

Είδα και τον κουνιάδο μου μαζί με τον φίλο του να τρέχουν στο μπούγιο αλλά δεν είδα τον κουνιάδο μου να χτυπάει τον αστυνομικό».

Ερώτηση: “Αναγνωρίζετε τον κουνιάδο σας στο άτομο που έριξε τον αστυνομικό από το μηχανάκι;”

Αάντηση.  Δεν γνωρίζω εάν ήταν ο κουνιάδος μου αυτός που έριξε τον αστυνομικό από το μηχανάκι, απλά ο κουνιάδος μου ήταν ανάμεσα στο πλήθος που έτρεξε προς τον αστυνομικό που έπεσε.”

«Μετά από όλα αυτά εγώ επέστρεψα στο σπίτι μου και την επόμενη ημέρα, το μεσημέρι, πήγα στη ΓΑΔΑ και είπα στους αστυνομικούς ότι στα επεισόδια ήταν ο κουνιάδος μου και ένας φίλος του. Τον κατήγγειλα πριν δω το βίντεο στα κανάλια. Στην αστυνομία μου έδειξαν ένα βίντεο και τότε αναγνώρισα τον κουνιάδο μου και τον φίλο του στο πλήθος. Όταν αποφάσισα να πάω να καταγγείλω τον κουνιάδο μου δεν φανταζόμουν ότι θα κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ούτε ότι τα επεισόδια αυτά θα έπαιρναν τόσο μεγάλη διάσταση. Αποφάσισα να τον καταγγείλω γιατί σέβομαι τον νόμο και την τάξη…Εάν είχα οποιαδήποτε αμφιβολία ότι δεν ήταν ο κουνιάδος μου στα επεισόδια θα σας το έλεγα. Πιστεύω ότι γενικά τον κουνιάδο μου τον παρασέρνουν οι παρέες του….Τέλος να σας πω ότι λέω την αλήθεια γιατί υπάρχει Θεός και ότι επιθυμώ να εξεταστώ από μηχάνημα ανίχνευσης ψεύδους.»

Σημειώνεται ότι σήμερα απολογούνται συνολικά εννέα άτομα ενώπιον της ανακρίτριας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:21