search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:07
MENU CLOSE

Μποφόρ στη ΔΗΜΑΡ

18.10.2012 15:36

Κακό μπελά φαίνεται να βρήκε ο Φώτης Κουβέλης με την ενσωμάτωση των δύο πρώην βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μιχελογιαννάκη και Οδυσσέα Βουδούρη.

Κακό μπελά φαίνεται να βρήκε ο Φώτης Κουβέλης με την ενσωμάτωση των δύο πρώην βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μιχελογιαννάκη και Οδυσσέα Βουδούρη. Ειδικά ο δεύτερος φροντίζει να κινείται με κομματικό λόγο και δεν δείχνει διατεθειμένος να αποχωρήσει από το κόμμα. Μόλις χτες πέταξε τη βόμβα: «Πρέπει να επανεξετάσουμε τη σχέση μας με την κυβέρνηση», επισημαίνοντας ότι πουθενά στο μνημόνιο δεν υπάρχει η δέσμευση για σύνταξη στα 67 ή για εξαήμερη εργασία, και μάλιστα εκτίμησε ότι οι φήμες για εγκατά­λειψη κάποιων νησιών δεν ήταν γκάφα, αλλά πράγματι έγινε μια τέτοια συζήτηση. Θα βυθι­στούμε στη νύχτα του φιλελευθερισμού. Το σχέδιο είναι η ισοπέδωση των κοινωνικών δι­καιωμάτων και η εξαφάνιση του κοινωνικού κράτους. Αναμένονται πολλά μποφόρ στην Ομόνοια…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15