search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:43
MENU CLOSE

Στραβώνει το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ

19.10.2012 15:38

Έντονη ανησυχία στην ομάδα Βενιζέλου προκαλεί η επιτυχία που είχε η συγκέντρωση της Αριστεράς Πρωτοβουλίας του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου την Κυριακή.

Έντονη ανησυχία στην ομάδα Βενιζέλου προκαλεί η επιτυχία που είχε η συγκέντρωση της Αριστεράς Πρωτοβουλίας του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου την Κυριακή. Μέσα στον πανικό της αποστασιοποίησης και της φυγής των στελεχών από το κόμμα, μοιάζει οι οργανωμένες ΠΑΣΟΚικές δυνάμεις που απομένουν να είναι κοντά στην Αριστερή Πρωτοβουλία, η οποία μάλιστα εξέδωσε και ψήφισμα προκειμένου το ΠΑΣΟΚ να εγκαταλείψει πάραυτα την κυβέρνηση.
 
Αυτό που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση είναι η παρουσία του Κώστα Σκανδαλίδη στη συνάντηση της Αριστερής Πρωτοβουλίας. Ο πρώην γραμματέας του κόμματος ήταν από τα στελέχη που στήριξαν φανατικά και με ιδιαίτερη σκληρότητα απέναντι σε παλιούς του φίλους τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Τώρα πια μοιάζει να έχει στραβώσει εντελώς με τον πρόεδρο του κόμματος και να προβληματίζεται έντονα για το πού το πάει και τι κατάληξη θα έχει αυτό…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24