search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:25
MENU CLOSE

Κορωνοϊός – Παγώνη: Δύσκολη η μετακίνηση εκτός νομού για το Πάσχα

15.03.2021 20:12
Κορωνοϊός – Παγώνη: Δύσκολη η μετακίνηση εκτός νομού για το Πάσχα - Media

 

Ως πολύ δύσκολο χαρακτηρίζει το να επιτραπεί η μετακίνηση εκτός νομού το Πάσχα η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά, Ματίνα Παγώνη.

Η Ματίνα Παγώνη δήλωσε στην ΕΡΤ ότι «αναμένουμε αύξηση των κρουσμάτων σε 15 μέρες» μετά τα φαινόμενα συνωστισμού μέσα στο τριήμερο, για να συμπληρώσει ότι «ενώ πιστεύαμε ότι θα τελειώναμε με την πανδημία, τώρα δεν είμαστε καθόλου σίγουροι».

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ επισήμανε ότι μάλλον θα κάνουμε Πάσχα με μάσκες και αποστάσεις, ενώ έκρινε ότι θα είναι δύσκολο να κάνουμε Πάσχα στο χωριό, καθώς δεν θα έχουν προχωρήσει πολύ οι εμβολιασμοί ώστε να υπάρξει η επιθυμητή ανοσία.

«Για να πας στο χωριό πρέπει να έχεις σχετική ανοσία και να μη μεταδώσεις. Δεν ξέρω τι ποσότητες εμβολίων θα πάρουμε γιατί αν είδατε χθες, άρχισαν κάποιες μειώσεις. Από 40 εκατομμύρια, 30 εκατομμύρια. Οπότε θα δούμε πόσες θα έχουμε και μετά θα δούμε» πρόσθεσε.

«Θα δούμε τι θα γίνει. Ο κόσμος φοβήθηκε γιατί όταν άκουσε θρομβώσεις, σου λέει κάτι γίνεται και όλοι ήταν διστακτικοί. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι βάσει των επιστημονικών δεδομένων δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Οι θρομβώσεις αυτές δεν έχουν σχέση με τα εμβόλια» είπε αναφερόμενη στις εξελίξεις για το εμβόλιο της Astrazeneca.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15